06 / 05 / 2024

Niğde asfalt çalışmaları

Niğde asfalt çalışmaları

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Niğde'deki alt yapı ve asfalt çalışmaları ne durumda?

Niğde Merkez Aşağı Kayabaşı Mahallesi Kapıcıoğlu sokakta alt yapı ve asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Niğde Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan  bin 300 yıllık tarihi İçkale’de 2’inci etapta restorasyon çalışmalarına başladı.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Süleymaniye'de yenileme çalışmaları Mayıs'ta başlayacak!

İstanbul'un tarihi semtleri arasında yer alan ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde olan Süleymaniye'de dönüşüm kapsamında inşaat çalışmaları önümüzdeki Mayıs ayında başlayacak. 

Yeni Cami’de restorasyon çalışmalarının yüzde 50'si tamam!

Eminönü’ndeki Yeni Cami’de restorasyon çalışmalarının yarısı tamamlandı. Camideki çiniler ve ahşaplar tek tek elden geçirilip yerine takılıyor. 

Avrasya GYO Arnavutköy'de gayrimenkul çalışmalarını sürdürüyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Arnavutköy'de gayrimenkul çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Sille'de imar çalışmaları devam ediyor!

Başkan Altay, Sille’de koruma amaçlı imar planı çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini, ayrıca mağaralarla ilgili yeni bir çalışma başlatıldığını açıkladı.

Düzce Kurugöl'de fizibilite çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından Düzce’nin tabiat parklarından Samandere’nin turizme kazandırılmasının ardından atıl ve harabe durumda bulunan Kurugöl’ün de doğal ve kaynak değerleri için de çalışmalar başlatıldı. Kurugöl’ün ekoturizm ve rekreasyonel görünümü için fizibilite çalışmaları yapılıyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezinde toplamda 3,5 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışması başladı. Tırazlar Caddesi’nden başlayan çalışmalar diğer ana caddelere kadar devam edecek.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Niğde asfalt çalışmaları Haberi

Niğde asfalt çalışmaları
NİĞDE Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açarak bozulmuş ve yıpranmış yollarda asfalt yama çalışmalarına başladı.


Niğde Kış mevsimi sonrasında bütünlüğü bozulmuş yolların sürücülere zor anlar yaşatmaması için Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yama çalışmalarının startını verdi. Ara sokaklar ve şehrin en ücra köşelerine kadar hizmet ulaştıran ekipler, asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyor. Kentin yollarının daha kaliteli bir görünüme sahip olması için çalışmalara devam edildiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Ekiplerimiz ihtiyaç olan her yere anında müdahale ediyor. Hergün gelişen kentimizde yeni güzergahlar oluşuyor. Bizde yeni güzergahlara yeni yollar yapıyoruz. Niğde'mizi cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve diğer büyük projelerimizin yanı sıra asfalt çalışmalarımız da sürüyor''...