01 / 05 / 2024

Niğde Belediyesi çevre ve temizlik vergisi

Niğde Belediyesi çevre ve temizlik vergisi

NİĞDE Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksidi konusunda açıklama yaptı. Açıklamada, son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatılarak, vatandaşların son günü beklememesi istendi.

TOKİ Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Niğde projesinde son dakika! Tam 120 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için düğmeye bastı. İhalesi yarın gerçekleştirilecek olan projede 120 konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesiyle sadece bir ilçeye 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için start verdi. Projede 285 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesi için start verdi. TOKİ'nin Niğde projesinde 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Merkez Efendibey kuraları 4 Haziran'da çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinin kura çekilişi 4 Haziran tarihinde çekilecek.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Niğde Belediyesi çevre ve temizlik vergisi Haberi

Niğde Belediyesi çevre ve temizlik vergisi

NİĞDE Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) birinci taksidi konusunda açıklama yaptı. 


Açıklamada, son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatılarak, vatandaşların son günü beklememesi istendi. Ayrıca,  mükelleflerin emlak vergisi, ÇTV ve su borçlarını belediyeye gelmeden telefonla ödeyebileceği belirtildi. T-belediye adlı...