01 / 05 / 2024

Niğde Belediyesi çtv

Niğde Belediyesi çtv

NİĞDE Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksidi konusunda açıklama yaptı. Açıklamada, son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatılarak, vatandaşların son günü beklememesi istendi.

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Niğde Efendibey TOKİ'de teslimler başlıyor!

Niğde Belediyesi’nin TOKİ ile birlikte hayata geçirdiği Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri kura ile belirlenen 246 konutun teslim süreci başladı.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Niğde'de kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor!

TOKİ ve Niğde Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.

Niğde Çamardı 3. Etap Konutları teslim ediliyor!

Niğde Çamardı 3.Etap Projesi kapsamında inşa edilen, Niğde Çamardı Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutlar teslim ediliyor..

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesi 2018'de bitecek!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar sürüyor. Projenin 2018 yılının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Niğde Belediyesi çtv Haberi

Niğde Belediyesi çtv

NİĞDE Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) birinci taksidi konusunda açıklama yaptı. 


Açıklamada, son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatılarak, vatandaşların son günü beklememesi istendi. Ayrıca,  mükelleflerin emlak vergisi, ÇTV ve su borçlarını belediyeye gelmeden telefonla ödeyebileceği belirtildi. T-belediye adlı...