03 / 05 / 2024

niğde belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

niğde belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Niğde Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinde ilk etap tamamlandı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 2018 yılında projenin tamamının bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Efendibey kentsel dönüşüm projesinin temeli atılacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen 2 yeni ihaleyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde temel atma töreni yapılacağını bildirdi...

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Niğde'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Niğde Efendibey 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 102 konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Niğde Efendibey projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Efendibey 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

niğde belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

niğde belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Türkiye'yi dönüştüren kentsel dönüşümün sihirli değneği Niğde'ye de dokundu. Ülke çapında yüz binlerce konut inşa ederek vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Niğde Belediyesi ile birlikte yürüttüğü projesi ile hem ekonomik konutlar üretiyor, hem de kentsel dönüşümle kentin dokusunu yeniliyor. Niğde'de 3 etapta gerçekleşecek olan kentsel dönüşümün ilk etabında Efendibey, Şehitler ve Şahinali mahallelerinde modern binalar yükseldi. Niğde Belediyesi'nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Birinci etapta konut yapımının tamamlandığı projede, ikinci ve üçüncü etap inşaatları da yükselmeye başladı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi'nin ufuk projelerinden biri olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Alanı'nda incelemelerde bulundu. İkinci ve üçüncü etap inşaatların hızla ilerlediği kentsel dönüşüm alanını, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit...