18 / 05 / 2024

Niğde hal kompleksi

Niğde hal kompleksi

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti!

Antalya Finike'de inşa edilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti. 32 milyon TL'lik merkezin Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı yatırımlarla gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi için önemli adımlar atıyor.

Niğde Yeni Hal Kompleksi'nde çalışmalar tam gaz!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Hıdırlık Mevkii’nde hayata geçirilecek olan Yeni Hal Kompleksi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına hükümet konağı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına yeni hükümet konağı kompleksi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'ye modern hal inşa edilecek!

Niğde Belediyesi, Türkiye’nin en modern hal komplekslerinden birini kente kazandırmak için kolları sıvadı. Hıdırlık Mevkii’nde yapımına başlanacak olan yeni hal kompleksinin proje çizimi yapılarak ihalesi gerçekleştirildi.

Finike Toptancı Hal Kompleksi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’de devam eden Toptancı Hal Kompleksi ve mezbaha yatırımlarını denetledi. Türel, Finike’de ASAT’la birlikte 154 milyonluk yatırıma imza attıklarını söyledi.

Antalya Finike Toptancı Hal Kompleksi'nin temeli atıldı!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin ilçelerde kuracağı modern bölge hallerinin ilkinin temeli Finike'de atıldı.Menderes Türel, 31 milyon 500 bin liraya mal olacak Finike Toptancı Hal Kompleksi'nde, çağdaş ve modern şartlarda hal hizmeti sunulacağını söyledi.

Niğde'ye yeni hal kompleksi!

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek.

Niğde hal kompleksi Haberi

Niğde hal kompleksi

Niğde Belediyesi tarafından bölgenin en modern hal komplekslerinden biri şehre kazandırılıyor. 8 bin 750 metrekare kapalı alandan oluşacak kompleks 8 bloktan meydana gelecek.


Hıdırlık Mevki'nde inşa edilecek olan Hal Kompleksi çalışmalarında belirli bir aşamaya gelindi. Kompleksin yapımına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın talimatıyla başlanıldı.


Toplam 57 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek Yeni Hal Kompleksi'nde her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak. İşyerlerinin içinde dinlenme odaları, lavabo, duş ve yazıhaneler yer alacak.


Yeni Hal Kompleksi'nin sebze ve meyve sektörü esnafının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip olduğunu söyleyen Akdoğan, "Yeni Hal Kompleksinde çalışmalarımız devam ediyor. Hal kompleksimiz içerisinde sosyal donatı alanlarına ayrı bir önem vererek, tesisi kullanan herkesin temel ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar oluşturduk. Herşey esnafımız için, kompleksimizde esnafımızın ihtiyaçlarını göz önüne...