03 / 05 / 2024

niğde ihale

niğde ihale

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul, Hatay, İzmir, Manisa, Niğde, Muş, Elazığ, Aydın, Balıkesir, Aksaray, Isparta, Sakarya illerinde 37 gayrimenkulün satışı 8 milyon 233 bin TL'ye ihale edilecek.

Niğde ÖİB kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Niğde Kumluca'da yer alan 3 adet alanda Niğde İl Özel İdaresi il Encümen Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İnşaat işi ihalesi 25 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek.

ÖİB 8 ilde 9 arsa satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Amasya, Antalya, Balıkesir, Elazığ, Manisa, Niğde, Samsun ve Şırnak illerinde muhtelif taşınmazların satış ihaleleri 1 milyon 5 bin TL geçici teminat bedeliyle gerçekleşecek.

Niğde İl Özel İdaresi'nden 10 yıllık kiralık dükkan ihalesi!

Niğde ilinin Merkez Esenbey Mahallesi Hükümet Meydanı'nda bulunan 3 adet dükkan 10 yıl müddetle kiraya verilmek üzere Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarıldı. Duyuru Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yapılacak!

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesine ait 203 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek...

Niğde eski devlet hastanesi yıkılıyor!

410 bin TL + KDV'ye ihale edilen Eski Niğde Devlet Hastanesi'nin içinde bulunan Diyaliz Merkezi ve esli Sağlık Meslek Yüksekokulu binasının yıkımı dün itibariyle başladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ihale süreci tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara-Niğde otoyolunun ihale süreçlerini tamamladıklarını belirtti.

Ankara-Niğde Otoyolu ihalesine 5 teklif geldi!

Ankara-Niğde Otoyolu Projesi'nin ihalesinde 5 teklif sunuldu. İşte ihale için teklif veren firmalar...

Ankara-Niğde Otoyolu Projesi ihalesi 25 Mayıs'ta!

Ankara-Niğde Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli ile yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti 25 Mayıs'ta ihale edilecek..

Niğde Merkez'de icradan 5 milyon TL'ye satılık arazi!

Niğde Sulh Hukuk Mahkemesi, Niğde Merkez'deki Kırbağları Elma bahçesini açık artırma usulüyle ihale edecek. Satışa çıkacak gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Niğde Havaalanı'nın ihale tarihi meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Havaalanı'nın ihale tarihi ile ilk uçağın ineceği tarihine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Kızılca Deresi ıslah edilecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı.

Ankara-Niğde Otoyol projesinin ihalesi 14 Nisan'da!

Ankara-Niğde Otoyol Projesi için ihale tarihi açıklandı. Proje tamamlandığında Edirne'den Urfa'ya kesintisiz ulaşım sağlanması hedefleniyor.

Niğde Emlak Konutları anahtar teslim ihalesi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Niğde Emlak Konutları anahtar teslim ihale sonucu yayınlandı.

Emlak Konut Niğde Aşağı Kayabaşı ihalesi 26 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Niğde Aşağı Kayabaşı konut ve ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihale ediliyor.

niğde ihale Haberi

niğde ihale

MUHTELİF TAŞINMAZLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından tablodaki taşınmazlar “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.


1 - İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2 - Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3 - İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için ayrı İhale Dokümanı alınması ve tekliflerin İdarenin; Ziya Gökalp Caddesi No:80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur. İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı için alınan bedel her ne surette olursa olsun iade edilmez.

4 - İhale Dokümanı bedelleri İdare’nin;

- T. Halk Bankası A.Ş. Kurumsal Şubesi/ANKARA nezdinde bulunan...