05 / 05 / 2024

niğde öğrenci yurdu

niğde öğrenci yurdu

Niğde İi Genel Meclisi Niğde Üniversitenin yurt sorunu için olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. İl Genel Meclis Salonunda Meclis Başkanı Mahmut Peşin Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 5 madde görüşülerek karar bağlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu: TOKİ ev yapmak yerine öğrenci yurdu yapsın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde'de davet edildiği bir kız öğrenci yurdu açılışında, Samsun'da yapmış olduğu konutlara sel basması sebebi ile TOKİ'ye yüklendi

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Kayseri'de bir hayırsever öğrenci yurdu yaptıracak!

Kayseri'de Yusuf Silay isimli bir hayırsever, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan arsa üzerine öğrenci yurdu yaptıracak.

Nil Öğrenci Yurdu Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Öğrenci Yurdu Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tekdemir tarafından kuruldu.

By Turkuaz Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Turkuaz Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi bugün maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Bay ve Rümeysa Bay ortaklığında kuruldu.

Sadabad Öğrenci Yurdu yerine AVM değil cami inşa edilecek!

Kağıthane'deki yıkılan Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası'nın yerine AVM yapılacağı söylentilerinin doğru olmadığı açıklandı. Binanın yerine cami inşa edilecek...

Eskişehir’de eski öğrenci yurdu binası çöktü!

Eskişehir’de yıkılması için boşaltılan ve uzun zamandır kullanılmayan eski öğrenci yurdu binası çöktü.

İstanbul Maltepe'de özel öğrenci yurdu 25 yıllığına kiralanacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Maltepe’de 25 yıl özel öğrenci yurdu inşaatı yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi gerçekleştirilecek...

AREV Okulları, Öğrenci Yurdu ve Külliyesi açıldı!

Vehbi Orakçı yenilikçi projelerine bir yenisini daha ekleyerek AREV Okulları, Öğrenci Yurdu ve Külliyesi'ni açtı...

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şimşek ve Ali Fuat Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Group Emporıo Ev Eşyaları Ticaret Anonim Şirketi Kampüs34 Özel Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Group Emporıo Ev Eşyaları Ticaret Anonim Şirketi Kampüs34 Özel Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

niğde öğrenci yurdu Haberi

niğde öğrenci yurdu

Niğde'ye 4 bin 500 kişilik öğrenci yurdu yapılacak. İl Genel Meclis Salonunda Meclis Başkanı Mahmut Peşin Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 5 madde görüşülerek karar bağlandı. 

il Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 50 dönümlük araziye 4 bin kişilik öğrenci yurdu yapılacağını söyledi. İlGenel Meclisine gelen yoğun başvurular üzerine tatilde olan İl Genel Meclisini olağanüstü toplantıyla çağırdıklarını dile getiren Peşin. "Haziran ayı içerisinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Haziran ayı içerisinde aldığımız kararla meclisimizi Temmuz ayında tatil etme kararı almıştık, ama il gelen meclisine gelen yoğun başvurular işlem yoğunluğu sebebiyle önem arz eden konular sebebiyle Temmuz ayı içerisinde almış olduğumuz tatil kakarını iptal ederek ağustos ayına erteledik. Olağan üstü olarak toplandık" dedi. 

Olağanüstü gerçekleşen...