15 / 05 / 2024

Niğde Tren Garı üst geçit

Niğde Tren Garı üst geçit

Niğde Tren Garı Müdürlüğünde bulunan üst geçit yıkıldı, yerine tren yolu yaya alt geçidi inşaatı başladı. Tren yolu yaya alt geçidinin kısa bir süre içerisinde yapımına başlanarak tamamlanması ve vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.

Eski Akhisar tren garı binasının akıbeti TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, eski Akhisar Tren Garı binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde'den geçecek YHT projesi mecliste!

Niğde ilinden geçecek olan yüksek hızlı trenin güzergahı ve yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Dakar Tren Garı bu ay açılıyor!

Senegal’de toplamda 21 farklı noktada hayata geçirilecek olan tip tren garı projelerinin ilki niteliğindeki Dakar Tren Garı bu ay içinde açılış yapacak. Tren garının danışmanlığını Iglo Architects üstlenmişti. 

Niğde'de planlanan yüksek hızlı tren projesi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'den geçmesi düşünülen yüksek hızlı tren projesi hakkında yazılı soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla yüksek hızlı tren projesi mecliste!

Niğde'nin Ulukışla ilçesini de kapsayan bir yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla'daki tren istasyonuna ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyündeki tren istasyonu meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'den yüksek hızlı tren geçecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Antalya-Kayseri, Adana-Ankara arasında projelendirilen yüksek hızlı trenin Niğde Merkez ilçeden geçmesi yönünde bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Ankara Hızlı Tren Garı 29 Ekim'de açılıyor!

Açılışı yaklaşan Yeni Ankara Hızlı Tren Garı, ışıklandırıldı. 29 Ekim'de açılması planlanan garın görünüşü görenleri hayran bıraktı...

Denizli Çivril Tren Garı imar planı onaylandı!

Çivril’de Ocak ayında İlçe Belediyesi tarafından TCDD’den 1 milyon 253bin liraya satın alınan Çivril Tren Garı’ndaki 54 bin metrekarelik alan için imar planı değişikliği Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Konya Hızlı Tren Garı ihalesini Altındağ İnşaat kazandı!

Konya’nın mega projelerinden biri olan ve şehri demiryolu ulaşımında bir merkez haline getirecek Eski Buğday Pazarına yapılması planlanan hızlı tren garının ihalesi sonuçlandı. Yerin teslimi de yapıldı.

Söke Tren Garı restorasyon çalışmalarında son durum!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Söke'de restorasyon çalışmaları devam eden Tren Garı'nda incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Öz, AK Parti olarak Söke'ye yakışır bir Tren Garı'nı hizmete açacaklarını söyledi.

Niğde Tren Garı üst geçit Haberi

Niğde Tren Garı üst geçit

Niğde Tren Garı Müdürlüğünde bulunan üst geçit yıkıldı, yerine tren yolu yaya alt geçidi inşaatı başladı.

İstasyon caddesini İlhanlı Mahallesini bağlayan, her gün binlerce insanın kullandığı eski üst geçit yıkıldı. Daha önceden engelli vatandaşlarında geçiş yapamadığı üst geçit greyderlerle yıkılarak yerine alt geçit yapılacak.

İlhanlı Mahallesini ikiye bölen tren yoluna vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yapılacak tren yolu yaya alt geçidi çalışmaları başladı.

Üst geçidin yıkılmasıyla tren yolu yaya alt geçidi kazı çalışmalarına başlandı. Tren yolu yaya alt geçidinin kısa bir süre içerisinde yapımına başlanarak tamamlanması ve vatandaşların kullanımına sunulması...