01 / 05 / 2024

niğdede kiralık avm

niğdede kiralık avm

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Niğde Esenbey mahallesinde yer alan AVM binasını kiraya verecek. İhaleler 14 Mayıs 2014 tarihinde saat 10:30 ve 11:00 arasında gerçekleştirilecek...

Niğde'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul: 2 milyon 500 bin liraya!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Niğde Esenbey mahallesinde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 26 Mart 2014 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

TKDK'nın kullandığı tüm binalar kiralık çıktı!

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TKDK'nın kullandığı ülke genelindeki 42 binanın tümü kiralık çıktı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin meclise soru önergesi verdi.

AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak!

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Ankara'daki kiralık kamu binaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara'daki kiralık kamu binalar hakkında soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar TBMM'de!

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, binalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

niğdede kiralık avm Haberi

niğdede kiralık avm


Niğde Esenbey mahallesinde yer alan AVM binası 4 bağımsız bölüm halinde kiraya verilecek. Bağımsız bölümlerin en düşük kira bedeli 45 bin lira, en yüksek kira bedeli ise 535 bin lira olarak belirlendi. İhaleler 14 Mayıs 2014 tarihinde saat 10:30 ve 11:00 arasında gerçekleştirilecek.




İlanı detaylı görüntülemek için