02 / 05 / 2024

Niğdede yeşil odaklı kentsel dönüşüm

Niğdede yeşil odaklı kentsel dönüşüm

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm projesinin uygulandığı Efendibey mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Faruk Akdoğan, " Efendibey Niğde ' nin ufuk projesidir " dedi...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Yeşil GYO 2020 yılı 2. çeyrek Geçici Vergi Beyannamesi!

Yeşil GYO'nun 01.01.2020 - 30.06.2020 dönemine ait Geçici Vergi Beyannamesi'ni yayınladı.

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Danıştay’dan Yeşil Yol’a ve HES’lere ’Dur’!

Danıştay, Tema Vakfı tarafından ’Yeşil Yol Projesi’ni de kapsayan Karadeniz Bölgesi’ndeki 6 ilin ’Çevre Düzeni Planı’ için açılan davada verdiği ’yürütmeyi durdurma’ kararının kapsamını yayınladı.

Yeşil Yol Projesi Mühendis ve Mimarlar Birliği'nden ödül aldı!

Yapımı tartışmalara ve yer yer tepkilere neden olan "Yeşil Yol Projesi'ne Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından 'İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı' verilecek.

Danıştay'dan 6 ilde Yeşil Yol Projesi için yürütmeyi durdurma kararı!

Danıştay, Tema Vakfı tarafından 'Yeşil Yol Projesi'ni de kapsayan Karadeniz Bölgesi’ndeki 6 ilin 'Çevre Düzeni Planı' için açılan davada 'yürütmeyi durdurma' kararı verdi.

Ali Yeşil, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Soyak'ta Yeşil Yakalı çalışan dönemi başlıyor!

Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91'e yükseldi.

Niğde'de yeşil odaklı kentsel dönüşüm!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm projesinin uygulandığı Efendibey mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Faruk Akdoğan, " Efendibey Niğde ' nin ufuk projesidir " dedi...

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri'ni veriyor!

ÇEVKO Vakfı, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacı ile, Türkiye’de ilk kez “ Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ” veriyor.

Yeşil Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Üyeleri'ni yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu Üyeleri'ni yayınladı. Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Bio İstanbul 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ne sponsor oldu!

Bio İstanbul, 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek '3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ni destekliyor. Bio İstanbul'un gümüş sponsorları arasında olduğu organizasyon yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etme amacını taşıyor...

Niğdede yeşil odaklı kentsel dönüşüm Haberi

Niğdede yeşil odaklı kentsel dönüşüm

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm projesinin uygulandığı Efendibey mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Akdoğan. "Efendibey Niğde'nin ufuk projesidir" dedi...


Konut ve sosyal donatı inşaatlarında incele meler yapıp, ihale yüklenicisi firma temsilcilerinden bilgi alan Başkan Faruk Akdoğan, projenin hızlandırıldığını, 2015 yılının ortalarına doğru tamamlanmış olacağım söyledi. Akdoğan. "Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nin oluştururken Niğde'nin ufuk projesi demiştik. 

Çünkü proje kapsamrnda konutların yanı sıra 250 dönüm yeşil alarımız, sus havuzlarımız, sus bitkilerimiz olacak." diye konuştu. 


Hürriyet Çukurova-...