12 / 05 / 2024

Nıhad Hekmat M. Mohammed

Nıhad Hekmat M. Mohammed

Hikmetoğlu Grup İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi, Nıhad Hekmat M. Mohammed tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Hikmetoğlu Grup İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hikmetoğlu Grup İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi, Nıhad Hekmat M. Mohammed tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul'da 7 askeri lojmanın yıkımını Akkaya İnşaat yapacak!

İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat aldı...

1986 yılında İstanbul Adliye Sarayı'nın yıkımına başlanacakmış!

1985 yılında İstanbul Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, 1986 yılında Sultanahmet'teki İstanbul Adliye Sarayı'nın yıkımına başlanacağını söylemiş. Cezaevi ise otel olacakmış. Yeni adliye binası Balmumcu'da inşa edilecekmiş.

Erhan Ertan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü oldu!

Yavuz Erdal Kayapınar, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü görevini 20 Şubat 2015 tarihinde yeni Genel Müdür Erhan Ertan’a devretti. Yeni genel müdür Erhan Ertan oldu...

İnşaat sektörünün lokomotifi Anadolu müteahhitleri!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün lokomotifinin Anadolu Müteahhitleri olduğunu, Ankara'da yapılan inşaat zirvesine kendilerinin davet edilmesinin statükocular tarafından engellendiğini belirtti.

Adana'da Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Adana İpekyolu Enerji Üretimi Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Sedef Enerji Santrali Yakıt Temin İskelesi projesi için 10 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

ÇED raporunda halkın katılımı nedir?

ÇED; yapılması planlanan projenin çevresel etki değerlendirmesinin yapılması için başvuru ile başlayan ve Bakanlık tarafından kararın verilmesi ile sona eren süreç olarak tanımlanıyor. Peki, ÇED raporunda halkın katılımı nedir?

Osmangazi'de 3 kaçak binanın yıkımı gerçekleşti!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek adına kaçak yapılaşma ile mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 3 binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşümde kat mülkiyeti olmayanlar ne yapacak?

Kentsel dönüşüm, 6306 sayılı kanun gereğince, riskli alanlarda yer alan ve risk raporu alınan binalar yıkılarak uygulanıyor. Peki, kentsel dönüşümde kat mülkiyeti olmayanlar ne yapacak?

Riskli yapıların yıkım süreci nasıl işler?

Riskli yapılar, tapu kütüğünün beyanlar hanesinde belirtilerek, tespit tarihinden itibaren en geç on iş günü içinde Bakanlık veya İdare tarafından ilgili tapu müdürlüğüne bildiriliyor. Peki, riskli yapıların yıkım süreci nasıl işler?

İzmir'de Kalker Ocakları tesisi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti. tarafından; Kalker Ocakları , Kırma Eleme ve Hazır Beton Tesisi projesi için 12 Şubat 2015 saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

İzmir Aliağa'da İzdemir Enerji Santrali projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından; İzdemir Enerji Santrali ikinci ünite ilave projesi için 12 Şubat 2015 saat 10:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Nıhad Hekmat M. Mohammed Haberi

Nıhad Hekmat M. Mohammed

Hikmetoğlu Grup İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi, Nıhad Hekmat M. Mohammed tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.


Hikmetoğlu Grup İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...