25 / 07 / 2024

Nihal Poyrazoğlu

Nihal Poyrazoğlu

Orhan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Poyrazoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi, İnce Sokak'ta kuruldu.

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim!

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim edilecek. Etiler’de yeni bir yaşam vaat eden MaaNaa 30 ve Maanaa 47 lansmanına Ali Poyrazoğlu da katıldı.

Büyükyalı İstanbul, Dünya Tiyatro Günü'nde Ali Poyrazoğlu'nu ağırladı!

Büyükyalı, Dünya Tiyatro Günü dolaysıyla usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu ağırladı. Ali Poyrazoğlu: "Her şey bir hayalle başlar, çocuklarınızı hayal kurmaya teşvik edin" dedi.

Büyükyalı İstanbul, Ali Poyrazoğlu’nu ağırlayacak!

Büyükyalı İstanbul, tiyatro ve sinemadaki başarılı kariyerinin yanı sıra, eğlenceli olduğu kadar düşündürücü sohbetleriyle tanınan usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu konuk edecek.

Poyrazoğlu İnşaat Nakliyat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Poyrazoğlu İnşaat Nakliyat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Kamil Orlansa tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Orhan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Poyrazoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi, İnce Sokak'ta kuruldu.

Marmara Nihal Topçuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Nihal Topçuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1 milyon TL 'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi, No:51-A/33'de kuruldu.

İstanbul'da 22 yüksek okul satışa çıkarıldı!

Akşam Gazetesi yazarı Nihal Kemaloğlu, bugünkü yazısında "Satılık Devlet Okulları" başlıklı yazı kaleme aldı

Forum Ankara'nın ilk hediye çeki Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan

Forum Ankara Outlet'in, "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştireceği Hediye Çeki Kampanyası'nda ilk hediye çekini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu verecek

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta yüzde 1 peşinatla 120 ay vade uygulanıyor. Aylık taksitler 2 bin 888 TL'den başlıyor!

Nihal Poyrazoğlu Haberi

Nihal Poyrazoğlu

Orhan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Poyrazoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Orhan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...