29 / 04 / 2024

Nihan Sağman özgeçmiş

Nihan Sağman özgeçmiş

Mimar Nihan Sağman kimdir? Mimar Nihan Sağman, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Nihan Sağman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Nihan Sağman'ın biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Öğrenciye vergisiz telefonda geri sayım başladı! iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son günlerde gündemde yer alan vergisiz telefon ve bilgisayar konusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruldu. üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade etti. Peki iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son teknoloji sahibi BMW İ7'ye büyük ilgi! Mayıs ayında zam gelmedi

BMW, yenilikçi teknolojileri araçlarına entegre etmesiyle tanınır. i7'nin modern ve bağlantılı bir sürüş deneyimi sağlayan gelişmiş bilgi-eğlence sistemleri, sürücü yardım özellikleri ve bağlantı seçenekleri içermesi muhtemeldir.

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Bilanço sezonu başlıyor, borsada yeni hedef 6500

Borsanın 2022 yılında alternatifsiz kalması nedeniyle rekorlar kırdığını belirten Ekonomist Murat Sağman, borsadaki yükselişin seçime kadar süreceğini belirterek bilanço sezonunun başlamasına dikkat çekti.

Altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Net yanıt şimdi geldi! Analistler peş peşe açıkladı! Bakmayan bin pişman

Altın fiyatları son iki gündür yukarı yönlü hareket ediyor. Altın yatırımcıları altının yönünü merak ediyor. Elinde altın olanlar ''altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken analistlerden peş peşe açıklama geldi. Bakmayan bin pişman olacak. 

Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi?

Kişi yasal bir süreç içerisinde kendi yerine başka birini bu iş için görevlendirebilir. Örneğin tapu işlemlerinde vekaletname verilebilir. Peki Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Dyson saç şekillendirici fiyatları ne kadar? İşte Dyson Airwrap 23 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Dyson saç şekillendiriciler gelişmiş özellikleri ve kolay kullanım imkanıyla bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tüm Dyson Airwrap multi-styler saç şekillendiriciler, kendi tarzınızı aşırı ısı olmadan yaratmanıza imkan tanıyor. Peki, Dyson saç şekillendirici fiyatları ne kadar?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Konut kredisinde kısa vade mi daha mantıklı?

Konut kredilerinde kredinin maliyetini faiz ve vade belirliyor. Faiz oranları tarihin en düşük seviyelerine çekildi. Geriye ‘vade’ kalıyor. Peki konut kredilerinde uzun vadeli geri ödeme mi kısa vadeli geri ödeme mi daha mantıklı? 

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

Murat Sağman: Kanal İstanbul projesi bekleyebilir!

Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ekonomist Murat Sağman, 2020 bütçesinin tekrar yapılması gerektiğini ve Kanal İstanbul gibi projelerin bekleyebileceğini belirterek, "Elzem olmayan 18.9 milyar liralık altyapı ve ulaştırma bütçesi sağlığa aktarılmalı" dedi...

Nihan Sağman özgeçmiş Haberi

Nihan Sağman özgeçmiş

Nihan Sağman kimdir?

Nihan Sağman,  1977 yılında İzmir'de doğdu.  Müdafaa-i Hukuk İlkokulunu, Bormova Anadolu Lisesi'ni, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. Ardından, İTÜ Restorasyon Bölümü yüksek lisans programınından mezun oldu. 


erbest mimarlık çalışmalarına 2002 yılında kendisi de mimar olan eşi Cenk Sağman ile birlikte kurduğu Mimera Mimarlık ile başladı. Ardından çalışmalarına 2006-2008 yılları arasında Mehmet Erkök'ün de ortak olduğu Ara Mimarlık bünyesinde devam etti. 


2009-2010 yıllarında Turgut Alton Mimarlık bünyesinde Katar'da çalıştı. 2010 yılında Seferihisar'a yerleşti ve Cenk Sağman ile CN Mimarlık ofisini kurdu.


Nihan Sağman'ın eşi Cenk Sağman özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1977 yılında İstanbul'da doğdum. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldum. Serbest mimarlık çalışmalarımıza 2002 yılında kendisi de mimar olan eşim Nihan Sağman ile birlikte kurduğumuz Mimera Mimarlık...