06 / 05 / 2024

Nihat Akgün kimdir

Nihat Akgün kimdir

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Nihat Özdemir: Nüfus artışı ile konut ihtiyacı büyüyor!

Gayrimenkul sektöründe de atağa geçeceklerini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir nüfus artışının konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyledi.

Hasan Akgün Albatros Parkı sorusunu duyunca canlı yayını terk etti!

Başkan Hasan Akgün Büyükçekmece sahilindeki Albatros Parkı arazisine rezidans ve iş merkezi yapılmak üzere ihaleye çıkardı ve sattı.

Hasan Akgün: Dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kentsel dönüşümün ada bazında yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Akgün, bu durumun vatandaşın lehine olduğuna dikkat çekti.

Hasan Akgün: İmar disiplinini sürdüreceğiz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul'da deprem gerçeğinin unutulduğuna değindi. Akgün, ''Uzun yıllardır uyguladığımız imar disiplinini sürdüreceğiz'' dedi.

Hasan Akgün: Ne kadar inşaat o kadar para!

Arel Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Akgün, İstanbul’da sayıları hızla artan inşaatlar nedeniyle yeşil alanların azaldığını belirterek “İstanbul’da ne kadar çok inşaat var, o kadar çok da para var demektir. Maalesef ki yeşil alan veya şehir parkı yok” dedi.

Hasan Akgün: 2017 Büyükçekmece'nin yılı olacak!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirerek bu yılın meclis çalışmalarını sonlandırmış oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Meclisimiz açısından 2016 yılını değerlendirirsek, çok başarılı bir yıl geçirdik" dedi.

Sinan Aydın kimdir?

Sinan Aydın, Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü oldu. Peki, Yeni İl Müdürü Sinan Aydın kimdir?

Nihat Dönmez kimdir?

26 yıllık saha tecrübesine sahip Nihat Dönmez ileri Site Yönetimleri Danışmanı, Makine Mühendisi, Emlak Müşaviri Nihat Dönmez kimdir?

Öner Akgün'ün evine haciz geldi!

Tekstilci işadamı Öner Akgün, borcunu ödemeyince evine haciz geldi. Evde olan eşi Aslı Kunter ise takılarını almak isteyen icra memurlarına hakaret edip evden kovdu.

Sümeyye Aydın kimdir?

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak atanan Sümeyye Aydın kimdir? Sümeyye Aydın bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Nihat Akgün kimdir Haberi

Nihat Akgün kimdir

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Cenazesi 5 Ekim 2019 Cumartesi günü (Yarın) Karacaahmet Şakirin Camii'nden kılınacak öğle namazına müteakip Karacaahmet aile mezarlığına defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...