07 / 05 / 2024

Nihat Delibalta projeleri

Nihat Delibalta projeleri

Ataköy Plus ve İstanbulbazaar AVM'lerin sahibi olan Nihat Delibalta kimdir? Nihat Delibalta inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Nihat Delibalta'nın biyografisi bu haberde...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için planladığı projelerini açıkladı. İşte Nihat Zeybekci'nin projeleri... 

Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederken Fethiye işletme fakültesi binasının tamamlanması ve Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı.

Nihat Çiftçi'den çevre yolu müjdesi!

Dev projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve Şanlıurfa çevre yolu ağını bir birine bağlayacak olan Kuzeybatı Çevre yolunun yapım müjdesini verdi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Fikri Işık: Geleceğimize damga vuracak projeleri hayata geçireceğiz!

Fikri Işık, Nihat Ergün'ün başlattığı veya yürüttüğü tüm projelerin sonuçlanması için gayret göstereceklerini belirterek, "Ümit ediyorum önümüzdeki süreçte ülkemizin geleceğine damga vuracak yeni projeleri de hayata geçireceğiz" dedi.

Nihat Delibalta kimdir?

Ataköy Plus ve İstanbulbazaar AVM'lerin sahibi olan Nihat Delibalta kimdir? Nihat Delibalta inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Nihat Delibalta'nın biyografisi bu haberde...

Taksitli konut projeleri 2013!

İnşaat firmaları uyguladıkları ödeme planları ile markalı konut projelerinden ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Sizin için konut projelerindeki aylık taksit bedellerini araştırdık. Taksitli konut projeleri 2013 için tıklayın...

Ulus'ta yer alan konut projeleri havadan görüntülendi!

Ulus'ta yer alan konut projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Nihat Delibalta projeleri Haberi

Nihat Delibalta projeleri

Nihat Delibalta kimdir?

Nihat Delibalta, 1946 Ardahan doğumlu. Aslında tekstilci olan Nihat Delibalta İnşaat sektörüne 2003 yılında girdi. Nihat Delibalta'nın Turizm yatırımları da bulunuyor.


İlk ve orta öğretimini Ardahan’da tamamlayan Delibalta, 1965 yılında İstanbul’a çalışmaya gelmiştir.


Nihat Delibalta, Sultanhamam'da Derby Lastiklerinin bayiliği ile ticaret hayatına atıldıktan sonra  Eroğlu Spor Malzemelerini kurdu. 1970 yılında evlenen Delibalta, 1985 yılında da ERMA Eşofman’ı kurdu. 


2000 yılında Burcu Tekstili açıp, Esenyurt’ta fabrika açan Delibalta’nın işleri bu şekilde daha çok büyümüş oldu. İnşaat sektörüne ise 1998 yılında giren Nihat Delibalta, Florya’da birçok konut projesi gerçekleştirdi. 2003 yılında inşaat sektöründe kurumsallaşmayı hedefledi ve  Delta Proje İnşaat firmasını hayata geçirdi. Delibalta, TOKİ’nin Ataköy deki ihalesini kazanarak Ataköy Konakları’nı inşa etti.  


Nihat Delibalta projeleri:

1. Ataköy Konakları

2. Ataköy Plus AVM

3. Bahçeşehir Park...