07 / 05 / 2024

Nihat Ergün açıklama

Nihat Ergün açıklama

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün: "TSE, sadece bir yıl içerisinde 11 ülkede 14 çözüm ortağı ofisi açmıştır. Önümüzdeki dönemde de yurtdışında yeni ofis ve laboratuvar merkezleri kurmaya devam edecektir" dedi

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

İslam Memiş'ten sil baştan altın tahmini geldi! Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

Altın tahminleri ile piyasaları sallayan uzman isim İslam Memiş altın ile ilgili sil baştan altın tahmininde bulundu. Öyle bir açıklama geldi ki görenler tarumar oldu! 

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT yasası sonrası staj ve çıraklık sigortası olan yurttaşların kapsam dışında kalmasının ardından yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Konuya ilişkin açıklamalar yakından izlenirken, Cumhur İttifakı paydaşından flaş bir açıklama geldi. Peki, staj sigortası başlangıç kabul edilecek

Altın fiyatları için 14 Mayıs uyarısı. Flaş açıklama az önce geldi

Altın alacak vatandaşlar analistler tarafından yapılacak açıklamaları dört gözle takip ediyor. Para ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten de altın fiyatları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Önceki asgari ücret zammını tahmin eden isimden yeni açıklama! Oran verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayında asgari ücret ara zam yapılacağını ifade etti. Daha önce asgari ücret zammını doğru tahmin eden uzman isimden yeni açıklama geldi. İşte yeni zam oranı...

Vakıfbank'tan bomba açıklama. Önce bakın

Bankalar arasındaki kredi yarışına dahil olan Vakıfbank'tan müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. İşte Vakıfbank tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Dul ve yetim aylıklarına zam bekleyenler bu habere hemen baksın! Son dakika açıklama geldi!

En az emekli maaşı alanların aylıklarına zam yapılmıştı, yapılan çıkışla beraber 5500 TL olan aylıklar 7500 TL'ye çıktı. Dul ve yetim aylığı alanların aylığı ise zam görmedi. İşte bununla alakalı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama geldi.

Bedelli askerlik yapacaklar aman dikkat! Ücretlerde yanıltan açıklama! Hemen bakın!

Bedelli askerlik için gün sayan vatandaşlar aman dikkat etsin. Bedelli askerlik ücretlerinde yanıltan açıklama! İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

Nihat Ergün açıklama Haberi

Nihat Ergün açıklama


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türk Standardları Enstitüsü'nün (TSE), 2014 yılı sonuna kadar 70 ülkede ofis açmayı planladığını belirterek, "TSE, sadece bir yıl içerisinde 11 ülkede 14 çözüm ortağı ofisi açmıştır. Önümüzdeki dönemde de yurtdışında yeni ofis ve laboratuvar merkezleri kurmaya devam edecektir" dedi.


Ergün, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen Türk Standardları Enstitüsü (TSE) "Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri" konulu sempozyumda, Türkiye'de son 11 yılda başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında gelişmeler yaşandığını belirterek, kamu maliyesinde ve bankacılık sistemindeki reformların Türkiye'nin hem bir istikrar ülkesi haline gelmesini sağladığını hem de ekonomik büyümeye sağlıklı zemin hazırladığını kaydetti.


 Türkiye'nin son 11 yılda yaptığı ekonomik gelişmeyi anlatan Ergün, "Reel ekonomi ile ilgili hangi göstergeye bakarsak bakalım, çok daha dinamik, rekabetçi, yenilikçi ve güçlü bir...