10 / 05 / 2024

Nihat İzsiz

Nihat İzsiz

Gayrimenkul sektöründeki kalite ve kalite konseptiyle yaptığı faaliyetlerle inşaat sektörüne geçiş yapan Delta, yakın zamanda Delta İzsiz Holding markasıyla faaliyetlerine devam etme kararı aldı.

Zys Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zys Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Öztunç, Mustafa Fatih Çelikbilek ve Nihat İzsiz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu

İnşaat sektöründe arz talep dengesi oluşacak!

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, sektörün 2020 yılında normalleşeceğini söyleyerek, "Bence temel sorun üretim noktasında sektörümüzde fırsatçılar var" dedi.

Firmaları iyi tanımadan konut yatırımı yapmayın!

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz konut alacakların seçecek olduğu firmaları iyi tanımaları hakkında uyardı. Nihat İzsiz konut yatırımı yapacaklara tavsiyelerde bulundu.

Nihat Zeybekci Denizli Honaz'daki tünel inşaatını inceledi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Bir zamanlar tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü, artık 5 bin metrelik tüneller, karayollarımız ve Türkiyemiz için sıradan tüneller haline yavaş yavaş dönüşüyor" dedi.

Nihat Zeybekci Sarıyer'de 11 milyon TL'ye yalı aldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Zeybekçi, yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

Nihat Zeybekci'den Denizli'nin 10 ilçesine ucuz konut sözü!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'ye ucuz konut müjdesi verdi. Zeybekci "Konutlar 10 ilçede yapılacak, arsaların TOKİ'ye devir işlemleri devam ediyor. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız" dedi.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Nihat Zeybekci: Türkiye'de faiz indirimi ekonominin yararınadır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, faiz indirimi yönündeki görüşlerini koruduklarını belirterek, "Türkiye'de faiz indirimi ekonominin yararınadır. Hükümetin kurulmasıyla Merkez Bankası'nın elinin rahatlayacağını düşünüyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Faizler ve kurla ilgili olumlu yansımalar göreceğiz!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, erken seçimin alternatifler arasında görülmemesi gerektiğini belirterek, "Millet bunu demedi, millet AK Parti'ye 'Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yüzde 41 oy veriyoruz ama uzlaş' dedi" ifadelerini kullandı.

Nihat Zeybekci: Denizli'de konut sorunu çözülecek!

AK Parti olarak Denizli'nin konut sorununu çözeceklerini dile getiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Vatandaşımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız. Talebe göre, ihtiyaçlar karşılanıncaya kadar konut yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Nihat Yörük: Meriç - Enez arasına duble yol yapılsın!

Nihat Yörük;Uzunköprü köprüsünden Enez'e kadar uzanacak bir duble yol talepleri olduğunu, bunun için Karayolları Bölge Müdürlüğüne yazı gönderdiğini söyledi. "Bir sınır ilçe olan Meriç halkının bir duble yola ihtiyacı var." dedi.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutmasını bekliyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Merkez Bankası'nın bu ayki toplantısında faizleri sabit bırakmasını beklediğini söyledi.

Nihat Zeybekci: Araplarla 3. ülkelerde ortak yatırım yapabiliriz!

Kuveyt'te gerçekleştirilen Türkiye-Arap Birliği Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Bakanları İkinci Toplantısında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Arap yatırımcıları Türkiye'ye davet etti.

Nihat İzsiz Haberi

Nihat İzsiz

Delta markası, inşaat sektörünü yakından takip edenler için çok tanıdık ve aşina bir marka. Gayrimenkul sektöründeki kalite ve kalite konseptiyle yaptığı faaliyetlerle inşaat sektörüne geçiş yapan Delta, yakın zamanda Delta İzsiz Holding markasıyla faaliyetlerine devam etme kararı aldı. Kurulduğu ilk günden bu yana sektörde 74 bin aileyi konut sahibi yapan Delta İzsiz Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat İzsiz, şu anda Beylikdüzü ve diğer bölgelerde devam eden projelerini ise şöyle sıralıyor: Delta Deluxe, Delta Dubai Comfort, White Gold ve Tuzla bölgesinde küçük çaplı Referans Tuzla projeleri.


İnşaat sektöründe maliyetlerin artışıyla paralel olarak fiyatların da yükselme trendine girdiğini, bunun da satın alma kapasitelerine olumsuz yansıdığına dikkat çeken İzsiz, firma olarak kaliteli ve lüks konut üretme felsefelerini ise “2012 yılında 850 TL’ye...