14 / 05 / 2024

Nihat Kaplan

Nihat Kaplan

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi, Nihat Kaplan tarafından 20 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık 2013 tarihinde Sefaköy 'de kuruldu

1983 yılında Kapalıçarşı'nın çatısı kiremitlerle kaplanıyormuş!

1983 yılında Kapalıçarşı'nın çatısı eski tip kiremitlerle kaplanıyormuş. Kapalıçarşı'yı eski görünümüne kavuşturmak için başlatılan çalışmalar, orijinal mimarisine sadık kalınarak yapılıyormuş. Çalışmalar sonunda beton çatı yerini eski tip kiremitlere bır

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Nihat Aslantaş: Konutta trend az maliyetle konforlu yaşam!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Daha az maliyetle konforlu yaşamak isteyenler

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Nihat Zeybekci: Faizler derhal inmeli!

Nihat Zeybekci katıldığı bir televizyon programında faizlerle ilgili konuştu. Zeybekci, "Türkiye'nin derhal faiz indirimleri görmesi lazım. Enflasyon beklentisi yüzde 5'ler seviyesinde faizlerde de yüzde 6 seviyesi inebileceğimiz yeri gösterir" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerimiz cari açığı azaltıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün 2014 yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını. 2014 yılında yurtdışında 22.5 milyar dolarlık proje üstlendiğini belirtti.

Nihat Zeybekci: Sath-ı ticaret ve ekonomi vardır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Ticaret ve ekonomide de hatt-ı ticaret ve ekonomi yoktur, sath-ı ticaret ve ekonomi vardır. Bu satıh da bütün dünyadır " dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye 2014'te ihracatta tarihi bir rekor kırdı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 2 Ocak 2014'teki TİM toplantısında, 2013'ün ihracat rakamlarıyla ilgili manzaranın parlak olmadığını, aşağıya doğru birkaç yüz milyon dolarlık düşüş olan ihracat rakamlarını kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi, Beyhan Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: 2014 sonunda büyüme oranı yüzde 3.3 olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, büyümenin yıl sonu itibariyle yüzde 3,3 seviyesinde olacağını söyledi. Zeybekci düzenlediği basın toplantısında, "Büyüme yıl sonu itibariyle revize edilen Orta Vadeli Program'a uygun olarak gerçekleşecek" dedi...

Mimar Nihat Güner vefat etti!

Mimar Profesör Nihat Güner vefat etti. Nihat Güner'in cenazesi 25.12.204 Perşembe günü (bugün) saat 10:30'da öğle namazına müteakip Şişli Camii'nden kaldırılacaktır.

Nihat Hatipoğlu'nun oteli kaçak mı?

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. Otelin kaçak olduğu doğrulandı..

Nihat Altay'dan AVM tasarısı açıklaması!

Nihat Altay, AVM tasarısının yasalaşması durumunda küçük esnafın da iş yapabileceğini belirterek, "Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi

Nihat Kaplan Haberi

Nihat Kaplan

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi, Nihat Kaplan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; Şirket mühendislik biliminin her alanda taahhütte bulunur plan ve projeler hazırlar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi adres: Sefaköy, Tevfikbey Mahallesi, Halkalı Caddesi, Dündarlar Sokak, No:1...