17 / 05 / 2024

Nihat Murat Saraç

Nihat Murat Saraç

RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Fatih Gürsoy, Nihat Murat Saraç, Okay Dikmen tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi başladı!

Saraçoğlu Projesi hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Saraçoğlu Projesi’ni tamamen çevre ve doğa merkezli bir yaklaşımla ele alıyoruz. Saraçoğlu’nun tarihi dokusunu oluşturan buradaki 44 tescilli yapıyı restore ederek, muhafaza ediyoruz'' dedi.

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Emlak Konut Saraçoğlu projesinde son durum ne?

Cer İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Saraçoğlu projesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

3. havalimanının Outlet AVM'sine büyük talip!

Gürsoy Yatırım Holding adından söz ettirmeye devam ediyor. Gürsoy Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç: ‘’İstanbul 3. havalimanında yapılması düşünülen Outlet AVM ‘ye de talibiz’’ dedi.

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi Murat Yıldız ve Dursun Çalışkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekfen Holding yeni yönetim kurulu başkanı Murat Gigin oldu!

Tekfen Holding’in son yapılan yönetim kurulu toplantısında, grubun kurucu ortaklarından ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Gökyiğit, Başkanlık görevini ve Murahhas Azalık sıfatını Yönetim Kurulu üyelerinden Murat Gigin’e devretti.

Murat Gigin Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olan Ali Nihat Gökyiğit, görevlerini yönetim kurulu üyelerinden Murat Gigin'e devretti..

RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Fatih Gürsoy, Nihat Murat Saraç, Okay Dikmen tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

İBB'nin Saraçhane'deki protokol yolu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın, bir haftalık Güney Amerika gezisi nedeniyle yokluğunda Saraçhane'deki Başkanlık Binası'nın protokol yolu yenileniyor

Nihat Murat Saraç Haberi

Nihat Murat Saraç

RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Fatih Gürsoy, Nihat Murat Saraç, Okay Dikmen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


RDS Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, Her türlü çarşılar, Alışveriş merkezleri,  plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın inşaatını yapabilir, işletmeciliğini, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir, komisyonculuk yapabilir ve satış sonrası danışmanlık ve yönetim hizmetleri verebilir,  2- Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre...