14 / 05 / 2024

Nihat Narman

Nihat Narman

Temzem Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, Nail Temizel, Nihat Narman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Toplam 26 adet konutun açık satışa sunulduğu projede daire fiyatları 89 bin 165 TL'den başlangıç gösteriyor.

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekçi: Faiz indiriminde korkak davrandık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankasının faiz politikasına ilişkin, "Faiz indiriminde korkak davrandık. Gereksiz şekilde bu ülkenin ekonomisinin bu maliyete katlanmasına sebep olduk" dedi.

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap fiyat listesi!

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap'ta 26 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Narman 2. Etap fiyat listesi...

Erzurum Narman 2. Etap TOKİ başvuru!

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap'ta yüzde 12 peşinatta 180 ay vade yapılıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte Erzurum Narman 2. Etap TOKİ başvuru detayları...

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap'ta açık satış yöntemiyle satışa sunulan 26 adet konut için başvurular 2 Mart 2015 tarihinde başlayacak. İşte TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap'ta 26 konut satıyor!

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap'ta 26 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Fiyatların 89 bin 165 TL'den başladığı projede başvurular 2 Mart 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Nihat Aslantaş: Konutta trend az maliyetle konforlu yaşam!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Daha az maliyetle konforlu yaşamak isteyenler

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Nihat Zeybekci: Faizler derhal inmeli!

Nihat Zeybekci katıldığı bir televizyon programında faizlerle ilgili konuştu. Zeybekci, "Türkiye'nin derhal faiz indirimleri görmesi lazım. Enflasyon beklentisi yüzde 5'ler seviyesinde faizlerde de yüzde 6 seviyesi inebileceğimiz yeri gösterir" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerimiz cari açığı azaltıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün 2014 yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını. 2014 yılında yurtdışında 22.5 milyar dolarlık proje üstlendiğini belirtti.

Nihat Narman Haberi

Nihat Narman

Temzem Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, Nail Temizel, Nihat Narman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Temzem Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Zemin etüdü yapmak ve gerekli zemin etüdü raporlarını hazırlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Temzem Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi adres:

MERKEZ MAHALLESİ, ALİ GALİP BEY CADDESİ, NO.10 D.124...