29 / 04 / 2024

nihat özdal kimdir

nihat özdal kimdir

Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin "Sakin Şehir" ağına dahil ettiği Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini bu yıl 2 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Özdal: "Geçen sezon çok hareketli geçti, bundan dolayı 10 yeni tekne hizmete başladı" dedi.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Nihat Dönmez kimdir?

26 yıllık saha tecrübesine sahip Nihat Dönmez ileri Site Yönetimleri Danışmanı, Makine Mühendisi, Emlak Müşaviri Nihat Dönmez kimdir?

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Arzu Özdal kimdir?

Ahmet Özdal ile birlikte İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Arzu Özdal kimdir? Arzu Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

Ahmet Özdal kimdir?

İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Ahmet Özdal kimdir? Ahmet Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bayram Nihat Güner kimdir?

Mimar Bayram Nihat Güner kimdir? Mimar Bayram Nihat Güner, bugüne kadar hangi mimari projeye imza attı? Mimar Bayram Nihat Güner, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Ali Nihat Gökyiğit, 1965’te Feyyaz Berker ve Necati Akçağlılar ile birlikte Tekfen’in nüvesi olan FNN Müşavir Mühendislik firmasını kurmuştur.

Nihat Zeybekci kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Nihat Zeybekci kimdir? Yeni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nihat Zeybekci...

nihat özdal kimdir Haberi

nihat özdal kimdir

Güneydoğu bozkırının ortasındaki Birecik Baraj gölü sayesinde sahil kentini andıran Halfeti ilçesi, yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya başladı. 


Birecik Barajı nedeniyle bir bölümü sular altında kalan, sakin ve huzur veren özelliğiyle Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin önceki yıl "Sakin Şehir" ağına dahil ettiği Halfeti'de turizm sezonu başladı. Tarihi taş evleri ve doğal güzelliğiyle Güneydoğu'nun "saklı cenneti" olarak adlandırılan ilçe, havaların ısınmasıyla hareketlendi. Bölgeye gelen turistler, büyük bölümü sular altında kalan "batık kenti" tekne turuyla geziyor.


Ziyaretçiler, yaklaşık bir saat süren tur sırasında, birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve İncil'in bir nüshasının çoğaltıldığı rivayet edilen Rumkale'yi görme imkanı buluyor. Su altında kalan caminin minaresi ise en çok ilgiyi gören eserlerin başında geliyor. 


Halfeti Kent Konseyi Başkanı Nihat Özdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların ısınmasıyla...