07 / 05 / 2024

nihat özdemir fenerbahçe

nihat özdemir fenerbahçe

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir kimdir? Fenerbahçe Kulübü'nde 17 yıl yöneticilik yapan Nihat Özdemir inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Nihat Özdemir'in iş hayatına dair bilgiler...

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Fındıklı’ya tesis yapacak!

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde CHP’nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak” dedi

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı askıya çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 17 Mart 2015 tarihinde onayladığı Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı Alanı için hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı bugün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı planı onaylandı!

ÖYK, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na yönelik imar planını onayladı OİB, Koç Holding'in işletme hakkını imzalamaktan vazgeçtiğini açıklamasından saatler sonra, Kalamış Yat Limanı imar planını onayladığını açıklad

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı onaylandı!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanına yönelik Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Yat Limanı 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı ile plan açıklama raporu onaylandı

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu arsanın tapularını bu iki kulübe armağan edeceğini açıklamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

1989 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu, 1 trilyon değerindeki arsanın tapularını iki kulübe armağan edeceğini açıklamış.

Kadıköy Belediye Başkanı'ndan Fenerbahçe Kulübü'ne 119 dönümlük arazi!

Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Fenerbahçe Kulübü'ne 119 dönümlük arazi vermiş!

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. Arazi içindeki köşk ise müze olarak kullanılacakmış.

1988 yılında Fenerbahçe'de 950 milyon liraya satılık köşk!

Reşat Altın'ın 155 bin 150 liraya satıldığı 1988 yılında, Fenerbahçe'de bulunan 3 katlı, 465 metrekare kullanım alanı olan bir köşk 6 bin 130 adet altın parasına, 950 milyon liraya satılacakmış.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

nihat özdemir fenerbahçe Haberi

nihat özdemir fenerbahçe

Nihat Özdemir kimdir?

Nihat Özdemir, 05 Nisan 1950 Diyarbakır doğumlu. İlk ve orta tahsilini Diyarbakır da tamamlayan Nihat Özdemir, Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nden (şimdiki adı: Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi) Makine Mühendisi olarak mezun oldu. 


Nihat Özdemir, bugün Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hissedarı. Ayrıca, Fenerbahçe Kulübü'nde 17 yıl başkanvekilliği yapan Nihat Özdemir, 25 Ağustos 2011’de bu görevinden istifa etti.


1973-1975 yıllarında Ege Üniversitesinde Endüstri Bölümü'nde Master yapan Nihat Özdemir, 1976 yılında LİMAK İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.yi kurdu.


Türkiye’nin önde gelen resmi ve özel kuruluşlarının Baraj, Sulama Tesisleri, Boru Hatları, Arıtma Tesisleri, Yollar ve Anahtar Teslimi Fabrika işlerini zamanından önce üstün kalite ile tamamlamış ve artan bir yoğunlukla yeni işlerin yapımını üstlenmiştir. 


Limak Holding faaliyet alanını sadece inşaat...