02 / 05 / 2024

Nihat Şahsuvaroğlu

Nihat Şahsuvaroğlu

Şahsuvaroğlu Dış Tic., dünyanın en büyük Ssangyong plazasının inşaatını bitirdi ve açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Törene, Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu ve Ssangyong Başkan Yard. John S. Choi katıldı...

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Erşan tarafından kuruldu.

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Arasoğlu tarafından kuruldu.

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

İş GYO,  bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gökben Karaaslan Aksoy'dan oluşmasına karar verdi.

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Şahsuvaroğlu Ambiyans Tuzla'da fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor!

Şahsuvaroğlu Grup tarafından hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor. Projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor.

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Yarız ve Mehmet Ömeroğlu Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yarız ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nihat Ömeroğlu görevlerinden ayrıldı.

Halk GYO komite üyelerini belirledi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Tespiti Komitesi için Mehmet Nihat Ömeroğlu'nun başkan, Adil Mahmut Eroğlu'nun üye olarka seçilmesine karar verdi. 

Nihat Şahsuvaroğlu Haberi

Nihat Şahsuvaroğlu

Şahsuvaroğlu Dış Tic., dünyanın en büyük Ssangyong plazasının inşaatını bitirdi ve açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu ve Ssangyong Başkan Yard. John S. Choi katıldığı açılış töreninde John S. Choi, dünya tarihinin en uzun hüküm sürmüş devleti olan Silla Krallık tacının 24 ayar altından yapılmış versiyonunu Nihat Şahsuvaroğlu’na hediye etti. İstanbul Maltepe’de inşa edilen yeni Ssangyong Plazası, 17 milyon dolar bütçe ile 11 bin 300 metrekare alan üzerine yapıldı. Şahsuvaroğlu Dış Tic. Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu İSE yaptıkları yatırımların hızla devam edeceğini söyleyerek, Ssangyong markasının mevcut kalitesi ile kısa vadede ciddi satış adetlerine ulaşacağını söyledi.


Taraf...