04 / 05 / 2024

Nihat Sandıkçıoğlu

Nihat Sandıkçıoğlu

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) de başta Başkan Hulusi Belgü ve Genel Sekreter Nihat Sandıkçıoğlu olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri MIPIM’e katılıyor...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Sandıkçıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Sandıkçı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun Hastanebaşı ve Kökçüoğlu'daki dönüşüm onaylandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm alanı kapsamında yapılan imar planı değişikliği onaylandı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Nihat Sandıkçıoğlu Haberi

Nihat Sandıkçıoğlu

Fransa’nın Cannes şehrinde 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de bu yıl Türkiye “Onur Ülkesi”.  Sn. Ali Babacan ve Sn. Erdoğan Bayraktar’ın himayelerinde sektör elele MIPIM’e büyük bir çıkartma yapıyor.

Sektörün sorumlu lider kuruluşu Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) de başta Başkan Hulusi Belgü ve Genel Sekreter Nihat Sandıkçıoğlu olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri  MIPIM’deler.

MIPIM’de AYD veya sektörel bir konuda görüşmek isterseniz Başkan Hulusi Belgü ve Genel Sekreter Nihat Sandıkçıoğlu’na kolaylıkla...