05 / 05 / 2024

Nihat Sazlıgöl özgeçmiş

Nihat Sazlıgöl özgeçmiş

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Salda Gölü'nde millet bahçesi inşaatında 'huntit' tehlikesi!

Oluşumu 2.5 milyon yıllık geçmişe sahip Salda Gölü için “Ayak dahi basmayın” diye uyaran Prof. Doğan Kantarcı, eski göl tabanında kepçe ve kamyonlarla yapılan kazının sonuçları üzerine yeni bir çalışmalarda bulundu.

İznik Gölü'ne yapılan mesire alanına tepki!

Yaban hayvanların üreme ve konaklama yeri olan İznik Gölü'ndeki sazlıklar doldurularak, mesire yeri yapılıyor. CHP'li milletvekilleri duruma tepki gösteriyor.

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'den ev mi alacak?

Uzun süredir Bahçeköy Saklı Koru’daki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle Yeniköy’e taşınacak.

Gül Proje ‘Şehir merkezi’ için kesenin ağzını açtı!

İnşaat sektöründe 30 yıllık geçmişe sahip Gül Proje, Emlak Konut'un Türk Telekom Arena yanındaki arazisi için verdiği 1,3 milyar liralık toplam teklifiyle dikkatleri çekti.

Emlak vergisi pazar günü ödenir mi?

1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Vergi sene içerisinde iki taksitte ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi pazar günü ödenir mi?

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Mustafa Sarıgül Artemis Marin'in işletmesini mi aldı?

Mustafa Sarıgül döneminde kurulan KENT – YOL firması aldığı ihalelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu firmanın Artemis Marin Princess otelinin işletmesini aldığı ortaya çıktı.

Tuzla Gölü termal kaplıca merkezi mi oluyor?

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

Emlak vergisi cumartesi ve pazar günü ödenir mi?

2014 yılına ait emlak vergisinin 2. taksit ödeme dönemi devam ediyor. Vergi ödeme süresi 1 Aralık 2014 tarihinde son buluyor. Peki, bu süreçte emlak vergisi cumartesi ve pazar günü ödenir mi?

Nihat Sazlıgöl özgeçmiş Haberi

Nihat Sazlıgöl özgeçmiş

Nihat Sazlıgöl kimdir?

10.05.1960 tarihinde çiftçi bir ailenin evladı olarak Sivaslı’da dünyaya geldi Nihat SAZLIGÖL. İlk ve ortaöğrenimini Sivaslı’da tamamladı. 


Ardından Sivaslı Lisesinde eğitim hayatına devam etti. Liseden mezun olmak üzere son sınıfta iken 1980 darbesinde siyasi duruşu nedeniyle yargılanmak üzere cezaevine düştü. 


4.5 yıl sonra beraat kararıyla yeniden aktif yaşama katıldı. Vatani görevini Siirt’te komando olarak başarıyla tamamladı. Askerlik görevini tamamladıktan sonra evlenerek Melek hanımla hayatını birleştirdi. Belçika’ya yerleşerek 16 yıl boyunca ticaretle ilgilendi. 


Evli ve iki çocuk babası olan Nihat SAZLIGÖL iyi derecede Fransızca bilmektedir.


İletişim bilgileri

TELEFON & FAKS: +90(276) 618 11 56 / +90(276) 618 21 11

ADRES: Konak Mahallesi Gazi Bulvarı Uşak/Sivaslı


Uşak'ta toplu taşımada...