05 / 05 / 2024

Nihat Sazlıgöl uşak

Nihat Sazlıgöl uşak

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Uşak'ta yeni stadyum projesi meclis gündeminde!

Uşak ilinde yeni bir stadyum yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

 Larissa Göl Evleri: Akıllı insanlar için akıllı evler!

“Akıllı insanlar için akıllı evler” konseptiyle hayata geçirilen İzmir Larissa Göl Evleri'nde peşinatsız, bin TL taksitle ev sahibi olma” kampanyası devam ediyor.

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Uşak TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 27 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Uşak Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Uşak Merkez başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Uşak TOKİ projesi 196 konuttan meydana geliyor.

TOKİ Uşak başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Uşak başvuruları ne zaman başlıyor sorusuna 5 Eylül 2017 cevabını verebiliriz. 196 konutun yer aldığı projede fiyatlar 219 bin 960 TL ile 298 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Uşak Merkez başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 196 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlayacak.

Nihat Sazlıgöl uşak Haberi

Nihat Sazlıgöl uşak

Nihat Sazlıgöl kimdir?

10.05.1960 tarihinde çiftçi bir ailenin evladı olarak Sivaslı’da dünyaya geldi Nihat SAZLIGÖL. İlk ve ortaöğrenimini Sivaslı’da tamamladı. 


Ardından Sivaslı Lisesinde eğitim hayatına devam etti. Liseden mezun olmak üzere son sınıfta iken 1980 darbesinde siyasi duruşu nedeniyle yargılanmak üzere cezaevine düştü. 


4.5 yıl sonra beraat kararıyla yeniden aktif yaşama katıldı. Vatani görevini Siirt’te komando olarak başarıyla tamamladı. Askerlik görevini tamamladıktan sonra evlenerek Melek hanımla hayatını birleştirdi. Belçika’ya yerleşerek 16 yıl boyunca ticaretle ilgilendi. 


Evli ve iki çocuk babası olan Nihat SAZLIGÖL iyi derecede Fransızca bilmektedir.


İletişim bilgileri

TELEFON & FAKS: +90(276) 618 11 56 / +90(276) 618 21 11

ADRES: Konak Mahallesi Gazi Bulvarı Uşak/Sivaslı


Uşak'ta toplu taşımada...