03 / 05 / 2024

Nijerya İletişim Bakanı

Nijerya İletişim Bakanı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Türkiye ile Nijerya'nın, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 başta olmak üzere uluslararası platformlarda yakın iş birliği içinde olduğunu söyledi.

Cahit Turhan Nijerya İletişim Bakanı ile bir araya geldi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Türkiye ile Nijerya'nın, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 başta olmak üzere uluslararası platformlarda yakın iş birliği içinde olduğunu söyledi.

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde ilk adım!

Türkiye'den Karayolları Genel Müdürlüğü heyeti, Bosna Hersek İletişim ve Ulaştırma Bakanı Jusko ile Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'ni görüştü.

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yılmaz Özmert ve Mesut Gürsoy ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Ahmad Fadlallah tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.

Nijerya İletişim Bakanı Haberi

Nijerya İletişim Bakanı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Türkiye ile Nijerya'nın, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 başta olmak üzere uluslararası platformlarda yakın iş birliği içinde olduğunu belirterek, "Bugün burada haberleşme ilişkilerimizi ele alacağız, özellikle sim kart kaydı ve güvenliği konusunda görüş alışverişinde bulunacağız." ifadesini kullandı.

Turhan, bakanlıkta Nijerya İletişim Bakanı İsa Ali İbrahim Pantami ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Turhan, ağustos ayında yeni görevine atanan Pantami'ye hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; Turhan, Türkiye'nin, Afrika'nın en önemli ülkelerinden Nijerya ile 500 milyon dolara yakın dış ticari hacmi olduğunun vurgusunu yaparak, "Nijerya bağımsızlığını 1960'ta kazandıktan sonra 1962'de büyükelçiliğimiz orada açılmış. Bu tarihten itibaren Nijerya ile yakın ilişkilerimiz her yönüyle gelişerek devam etmekte. İlişkilerimizin yakınlığı iki ülke arasındaki...