29 / 04 / 2024

nikel

nikel

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

2022 demir cevheri fiyatı yükselecek mi?

Demir cevheri fiyat tahminlerinin ne olacağı merak ediliyor. 2022 yılının demir cevheri fiyatlarında yükselecek mi yoksa azalacak mı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Emtia piyasası yönünü aşağı çevirdi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, geçen hafta kurşun yüzde 1,4, bakır yüzde 2,1, nikel yüzde 5, buğday 10,1, soya fasulyesi yüzde 3,7, mısır yüzde 6,2 değer kaybetti.

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Paramız pul olunca piyasada bozuk para da kalmadı! Madeni parada kıtlık var!

Yüksek enflasyon nedeniyle paramız pul olsa da küçük esnaf piyasada madeni para sıkıntısı yaşandığından şikayet ediyor. Madeni paralarda; bakır, çinko ve nikel fiyatlarındaki artışlar nedeniyle üretim maliyetinin kendi değerini aştığı belirtiliyor.

Emtia piyasasında yükseliş eğilimi! Altın, gümüş, pirinç, buğday fiyatlarında Kasım şoku! 

Emtia piyasasında, bir önceki hafta yaşanan artış eğilimi geçtiğimiz hafta da sürdü. Haftayı bakır yüzde 4,4, kurşun yüzde 5,9, alüminyum yüzde 5,2, nikel yüzde 10,2, çinko yüzde 4,6, şeker yüzde 3,7, pirinç yüzde 1,8 artarak bitirdi. İşte emtia piyasasındaki son durum...

Emtia piyasasında bilinmezlik! Resesyon endişeleri ve jeopolitik riskler arasında kaldı

Geçtiğimiz hafta buğdayın fiyatı yüzde 4,7, kurşun yüzde 1,8, bakır ise yüzde 1,2 ve tüm bunların yanında mısır yüzde 0,1 artarken, nikel yüzde 8,9, soya fasulyesi yüzde 4,3, çinko ise yüzde 2,2, pirinç yüzde 1,2 ve alüminyum yüzde 0,8, şeklinde azalış gösterdi.

Dünyaca ünlü yatırım bankası açıkladı! Araba piyasasını alt üst edecek gelişme!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

Manisa Çaldağı'daki maden projesinin ÇED raporu iptal edildi!

TURÇEP (Turgutlu Çevre Platformu) tarafından yapılan açıklamada, Çaldağı’nda işletilmek istenen nikel madeni için alınan ÇED raporunun mahkeme tarafından iptal edildiği bildirildi.

Çaldağ'da nikel çıkarma projesine onay!

Çaldağ'da nikel çıkarma projesine onay verildi. Çaldağı’nda nikel cevherinin çıkartılmasıyla ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporuna, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildiği öğrenildi.

Çaldağ'daki madene ÇED onayı verildi!

Turgutlu Çevre Platformu ( TURÇEP ), ilçede yaklaşık 2 milyon ağacın kesileceğinin ileri sürüldüğü Çaldağı Nikel Madeni projesinin çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) raporunun onaylanmasına tepki gösterdi.

Gesu Arıtma, yurtdışı projelere ağırlık verecek!

Ağırlıklı olarak ağır metal, krom, nikel, çinko, siyanür, fosfat, bakır arıtmaları yaparak daha çok otomotiv ve yan sanayii kuruluşlarına hizmet veren Gesu Arıtma, sektördeki yerini yurtdışı projelerle güçlendiriyor.

1. sınıf tarım arazileri ne olacak?

Manisa Çaldığı'ndaki nikel tartışmasının kökeni 15 yıl öncesine uzanıyor...

Zorlu Grubu, Manisa'da nikel madeni rafinerisi kuracak!

Gayrimenkul alanında yapacakları projelerin toplam yatırım tutarı yaklaşık 4 milyar doları bulacak olan Zorlu Grubu, Manisa Gördeste 700 milyon liralık nikel madeni rafinerisi kuracak

nikel Haberi

nikel

Enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan sıkılaşma politikası bazı emtia fiyatlarını sarstı. Emtia fiyatlarında meydana gelen değişimleri sizler için bir araya getirdik. İşte emtiaların üç aylık o değişimleri…

Kahve

%5,58

Soya

-%3,70

Şeker

-%3,55

Mısır

%1,23

Demir cevheri (Singapur)

-%22,97

Demir cevheri (DCE)

-%8,10

Alüminyum

-%29,25

Doğalgaz vadeli (ICE)

-%19,43

Brent petrol

%4,06

ABD ham petrolü

-%6,66

Ons altın

-%5,60

Ons gümüş

-%15,07

Bakır

-%14,56

Nikel (LME)

-%13,18

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 23 Haziran Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 23 Haziran gram altın kaç...