03 / 05 / 2024

Niksar Belediyesi ihaleleri

Niksar Belediyesi ihaleleri

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Niksar'da 4.4 milyon TL'ye satılık düğün salonu ve kafeterya!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Niksar Belediyesi'nden 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Niksar Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 593 bin 884 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 5 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Niksar Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 3 işyeri!

Niksar Belediyesi, Kapalı Semt Pazarı ve Kapalı Otopark Projesi'nde yer alan 3 işyerini ihale usulü ile satışa sunuyor..

Döşemealtı Belediyesi'nden satılık 44 arsa!

Döşemealtı Belediyesi 4 arsanı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsaların ihaleleri 4 gün sürecek.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Rize Belediyesi ihaleleri FETÖ bağlantılı şirkete mi verdi?

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Niksar Belediyesi ihaleleri Haberi

Niksar Belediyesi ihaleleri

Niksar Belediye Başkanlığı, Kılıçarslan Mahallesi tapunun 171 ada 57 nolu parseli, 14 nolu bağımsız bölümde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satışa sunuyor. Düğün salonu ve kafeterya için toplam muhammen bedel 4 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. İhale 13 Kasım 2018 tarihinde yapılacak.

DÜĞÜN SALONU VE KAFETERYA SATILACAKTIR

Niksar Belediye Başkanlığından:

Belediye Meclisinin 04.04.2017 tarih ve 17/30 sayılı kararı ve Belediye Encümeninin 16.10.2018 tarih ve 18/268 sayılı kararıyla Kılıçarslan Mahallesi tapunun 171 ada 57 nolu parseli, 14 nolu bağımsız bölümde (Düğün Salonu ve Kafeterya) bulunan taşınmaz satış amacıyla ihaleye çıkartılacaktır.

1- Encümen Kayıt No: 16.10.2018-18/269

2- İhaleye Dair Bilgiler:

3 - İhalenin Yapılacağı Yer:  Niksar Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu

4 - İhale Usulü:  2886 Sayılı Kanunun 35/A maddesine istinaden Kapalı...