12 / 05 / 2024

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Akyüz ve Abdulhakim Akyüz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Şişli'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Melih Bıyık ve Muhammed Öztaş ortaklığında kuruldu.

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Güler Görgün tarafından kuruldu.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Aktf İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktf İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Çiçek ve Muhammet Acar ortaklığında kuruldu.

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Fağılma tarafından kuruldu.

Üründü Yapı Mimarlık Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründü Yapı Mimarlık Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahaddin Üründü tarafından kuruldu.

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halime Aydın tarafından kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

Adl Mühendislik Mimarlık Müteahhitlik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adl Mühendislik Mimarlık Müteahhitlik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Al Shaar tarafından kuruldu. 

Işık Kardeşler Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Yapı Mal. Eml. Oto. San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Kardeşler Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Yapı Mal. Eml. Oto. San. ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Işık tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Cem Yıldırım ve Burcu Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Titiz Proje İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titiz Proje İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Haydar Akyol ve Ömer Kara ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Akyüz ve Abdulhakim Akyüz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.


Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK  a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir...