18 / 05 / 2024

Nilfea Özlüce ödeme seçenekleri

Nilfea Özlüce ödeme seçenekleri

BTG inşaat tarafından hayata geçirilen Nilfea Özlüce projesi toplam 5 bin 797 metrekare alanda yükseliyor. Projedeki daireler 3+1 ve 3+1 bahçe veya dubleks katı olarak dizayn edildi. Nilfea Özlüce projesinde daireler 329 bin TL' den başlıyor.

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

 TOKİ, Koru Florya'daki 12 rezidans ile Sütlüce'deki 33 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 33 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Ankara İstanbul YHT'nin sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddia edildi!

Ankara- İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapadokyalılar Özlüce yer altı şehrinin yeniden açılmasını istiyor!

Nevşehir Derinkuyu'ya bağlı Özlüce Köyü'nde yaşayanlar, 1976'da eski bir evin onarımı sırasında tesadüfen ortaya çıkarılan yer altı şehrinin yeniden turizme açılmasını bekliyor...

Özlüce Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Muğla ili, Menteşe ilçesi sınırları içerisinde bulunan Özlüce Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nilüfer Özlüce'de cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak!

Nilüfer Belediyesi’nin hazırladığı yeni projeyle Özlüce Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işletmeler, cephe sağlıklaştırması yapacak. 

Trend GYO Bursa'daki 2 ticari birimin 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Özlüce'deki 2 ticari ünitenin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Esenyurt Bey Residence ödeme planı!

Beyler İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Bey Residence projesi 5 yıldızlı otel konseptinde dizayn ediliyor. Projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. İşte Esenyurt Bey Residence ödeme planı...

Bursa'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa ili Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 12 milyon 802 bin 40 TL bedel ile icradan satışa çıakrıldı. 

Nilfea Özlüce ödeme seçenekleri Haberi

Nilfea Özlüce ödeme seçenekleri

Bursa İli'nde yer alan Nilfea Özlüce projesi 3 blok halinde yükseliyor. Toplam 102 dairenin bulunduğu projede daireler 3+1 ve 3+1 dubleks çatı veya bahçe katı olarak dizayn edildi.


Nilfea Özlüce projesinde standart daireler 3+1' ler 145 metrekare ile 165 metrekare, teras 3+1 daireler 189 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. Projedeki bahçeli dairelerde ise 50 metrekare bahçe alanı yer alıyor.


Nilfea Özlüce projesinde daireler 329 bin TL' den başlıyor. Projede sosyal imkanları arasında üstü açılıp kapanabilen yüzme havuzu, fitness merkezi, kapalı ve açık çocuk oyun alanı, kapalı otopark ve spor salonu seçenek olarak sunuluyor.


Nilfea Özlüce iletişim!

Adres: Altınşehir Mahallesi Mithat Paşa Cad. 79. Sokak No: 4 - 25 Nilüfer / BURSA

Tel: 444 9 284

Web: [email protected]

Tülay...