05 / 05 / 2024

nilüfer altı otopark üstü park

nilüfer altı otopark üstü park

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından İhsaniye Hayat Sokak' ta, insan ve araçlara hitap edecek, üzeri park olarak tasarlanan bölgesel yer altı otoparkı düzenlenen törenle hizmete açıldı....

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Nilüfer'de kolonları çatlayan bina yıkılacak!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgede bulunan kolonları çatlayan 5 katlı binanın boşaltılıp, yıkılması gerektiğini söyledi.

Bursa Nilüfer'in alt yapısı sınıfta kaldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursa'da altyapı kurumlarının sınıfta kaldığını söyledi. Bozbey, “Vatandaşlarımız kazılarla ilgili Nilüfer Belediyesini tek sorumlu görüyor. Şikayetlerini bunun üzerine gerçekleştiriyor''dedi.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile birlikte kente kazandırdığı huzurevi artık hizmete girmeye hazır. 106 yataklı, modern donanımlı huzurevi, kapılarını yarın açıyor.

Bursa Nilüfer Huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak!

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin hayırsever desteğiyle şehre kazandırdığı huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak. Altınmakas ailesi iş birliğiyle Bursa'ya kazandırılıyor.

Nilüfer Belediyesi yeni huzurevini açıyor!

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Nilüfer Yapı Denetim'den Nilüfer'e yeni projeler geliyor!

Nilüfer Proje Tasarım; özellikle kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Firmanın ortaklarından olan Mustafa Altın Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi henüz netleşmedi. 180 ay - 240 ay vade avantajı ile ödeme yapılabilen projede 500 lira başvuru bedeli kabul ediliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru ücreti ne kadar?

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuruları bugün başladı. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru ücreti ne kadar?

Nilüfer’e 1,5 yılda 62 tesis!

Nilüfer Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, kente 1,5 yılda yaklaşık 62 tesis kazandırdıklarını belirterek “Nilüfer’i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti yapma hedefini birçok alanda yakalamış durumdayız.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuru!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuru süresi 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede 2 oda 1 salon konutlar kura yöntemiyle satışa çıkarılacak.

nilüfer altı otopark üstü park Haberi

nilüfer altı otopark üstü park


Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından İhsaniye’de insan ve araçlara hitap edecek, üzeri park olarak tasarlanan bölgesel yer altı otoparkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.


İhsaniye Hayat Sokak’ta hizmete açılan projenin açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Önce insan’ felsefesiyle, sosyal belediyecilik çalışmalarına yön verdiklerinin altını çizdi.


İnsanın düşünülmediği hiçbir projenin doğru olmadığının altını çizen Başkan Bozbey, “Sonrasında ise bunun sorunlarıyla boğuşmak hem ülkeye, hem kentlere zarar verir. Onun için yapılacak tüm proje, program, yasa, anayasa ve her türlü hizmetin önce insan ilkesiyle hazırlanması gerekiyor.” dedi.


Vatandaşa değer kattıkları için ‘Başarı ödülü’ alarak, “önce insan” felsefesinin meyvesini en anlamlı şekilde gözler önüne serdiklerini aktaran Bozbey, “İhsaniye, Nilüfer’in en yoğun mahallelerinden biri olacak. İhsaniye’de hem vatandaşın işini kolaylaştıracak, hem de halka nefes aldıracak bir hizmete...