29 / 04 / 2024

Nilüfer Ata Park ne zaman açılacak

Nilüfer Ata Park ne zaman açılacak

Bursa Nilüfer Belediyesi Konak Mahallesi’nde bulunan eski adı Eker Park olan parkı yeniden düzenleyerek ATA Park adıyla hizmete sokmaya hazırlanıyor. Çalışmalarda parkın fonksiyonları artırılırken, dinlenme alanları da çoğaltıldı.

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol ekipleri, bir işletmenin park alanına yaptığı ek yapıyı yıkarak yerle bir etti.

Bursa Nilüfer'e çocuk sokağı yapılacak!

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve 6 yaş grubundaki çocukların tasarlayacağı Çocuk Sokağı projesinde yer alan minikler, benzer bir çalışma olan Oyun Engel Tanımaz Parkı’nı inceleyerek proje hakkında bilgi edindi.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 250'ye çıktı!

Nilüfer Belediyesi’nin yeni düzenlemelerle kente kazandırdığı ATA Park ve Nilüfer Teraspark, halka yeşil alanda nefes alabilme, huzurlu ve iyi vakit geçirme imkanı sunuyor.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Bursa Ata Park açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi Konak Mahallesi’nde bulunan eski adı Eker Park olan parkı yeniden düzenleyerek ATA Park adıyla hizmete sokmaya hazırlanıyor. Çalışmalarda parkın fonksiyonları artırılırken, dinlenme alanları da çoğaltıldı.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Nilüfer Ata Park ne zaman açılacak Haberi

Nilüfer Ata Park ne zaman açılacak

Bursa Nilüfer Belediyesi bir yandan kente yeni parklar kazandırırken diğer yandan da var olan parklarda yenilemeler yaparak daha kullanışlı hale getiriyor. Yeni düzenleme yapılan parklardan biri de eski adıyla Eker Park yeni adıyla ATA Park oldu. Nilüfer Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonucunda ATA Park daha modern ve kullanışlı hale getirilerek meydan parkı haline getirildi. Parktaki düzenleme sürecinde tüm bitkisi örtüsü  korundu, mevcut ağaçların zarar görmesi önlendi. Çalışmalarda parkın fonksiyonları artırılırken, dinlenme alanları da çoğaltıldı. Bitki çeşitliliğinin de çoğaltıldığı parkta yapısal ve bitkisel düzenlemeler yapıldı. Parkta şehir gürültüsünü azaltmak için su objelerine de  yer verilerek halka huzurlu bir dinleme alanı sunulması hedeflendi.  Oyun gruplarının çeşitliliğinin artırılacağı  ATA Park’ta engelli bireyler de unutulmayacak  ve onlar için oyun grupları kurulacak. Ayrıca farklı yaş...