11 / 05 / 2024

Nilüfer Demirci park projesi

Nilüfer Demirci park projesi

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Demirci Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Demirci mahallesi sakinlerine park ve aile sağlığı merkezi müjdesi verdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Nilüfer'de 7.2 milyon TL'ye arsa satıyor!

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Demirci Mahallesi, 3354 ada 7 parseldeki 4 bin 802,64 metrekare büyüklüğündeki arsayı 7 milyon 203 bin 960 TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol ekipleri, bir işletmenin park alanına yaptığı ek yapıyı yıkarak yerle bir etti.

Bursa Nilüfer'e çocuk sokağı yapılacak!

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve 6 yaş grubundaki çocukların tasarlayacağı Çocuk Sokağı projesinde yer alan minikler, benzer bir çalışma olan Oyun Engel Tanımaz Parkı’nı inceleyerek proje hakkında bilgi edindi.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 250'ye çıktı!

Nilüfer Belediyesi’nin yeni düzenlemelerle kente kazandırdığı ATA Park ve Nilüfer Teraspark, halka yeşil alanda nefes alabilme, huzurlu ve iyi vakit geçirme imkanı sunuyor.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Nilüfer Demirci'ye park ve aile sağlığı merkezi müjdesi!

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Demirci Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Demirci mahallesi sakinlerine park ve aile sağlığı merkezi müjdesi verdi.

Nilüfer Demirci park projesi Haberi

Nilüfer Demirci park projesi


‘Başkan Burada’ projesi kapsamında halka kulak vermek, talep ve şikayetleri yerinde incelemek amacıyla makamını her hafta Nilüfer’in bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu kez Demirci Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde mahalleye gelen Başkan Bozbey, Demirci Mahalle Muhtarı Mehmet Bulut ile birlikte ilk olarak esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet edip hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Bozbey daha sonra karavandaki makamında kendisinden randevu talep edenlerle görüştü. Makamında Demirci Mahalle Muhtarı Mehmet Bulut ile de görüşen Başkan Bozbey, mahalle hakkında bilgi aldı. Demirci’ye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür eden Bulut, pazar alanı, mahalle içindeki alternatif yol yapımı ile aile sağlığı merkezi ihtiyacını da iletti. Demirci’nin son yıllarda hızlı bir gelişim gösterdiğini belirten Başkan Bozbey de,...