19 / 05 / 2024

nilüfer huzurevi ne zaman açılacak

nilüfer huzurevi ne zaman açılacak

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi...

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 konuta 46 bin 121 başvuru geldi. TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura tarihi belirlendi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi nerede? TOKİ Bursa Nilüfer fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Nilüfer kurası ne zaman? TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Bursa Nilüfer'de 188 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 3 arsa ayrı ayrı gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunuluyor..

Nilüfer Konaklı'ya örnek plan!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Konaklı Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konaklı'nın planları hakkında bilgi verdi.

Nilüfer İnegazi Köyü'nde çimento fabrikası inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer'in İnegazi Köyü'ne yapılması düşünülen çimento tesisinin 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ile 1/1000 Öçekli İlave Uygulama İmar Planı'nı onayladı.

Nilüfer Üçevler’in okul sorunu için önemli adım!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okul sorunu yaşanan Üçevler Mahallesi sakinlerini sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bozbey, belediye imkânları ile temin edilen bir alanı projelendirerek okul yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teklif götüreceklerini söyledi.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Nilüfer Belediyesi'nde aslan payı ulaşımın!

Bütçeden, en büyük pay olan 60 milyon lirayı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ayıran Nilüfer Belediyesi, yılın ilk yedi ayında yaklaşık 50 bin ton malzemeyle 36 kilometre asfalt kaplama yaptı.

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı. Vatandaşlar, Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili işlemlerini de rahatlıkla yapabilecek.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

nilüfer huzurevi ne zaman açılacak Haberi

nilüfer huzurevi ne zaman açılacak

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi. Çevre düzenlemesini ve arsa teminini Nilüfer Belediyesi’nin üstlendiği Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin bu yıl içinde faaliyete geçirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hayırsever iş adamı Murat Altınmakas ile huzurevine inceledi. Belediye tarafından işletilecek huzurevinin geldiği aşama hakkında bilgi alan Bozbey, açılış için yaz aylarını hedeflediklerini söyledi. Bozbey, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin Türkiye’de belediyeler tarafından hayata geçirilen 11. huzurevi olacağını belirtti.

184 yatak kapasiteli huzurevinde yaşlıların hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler olacak. Başkan Bozbey’in teklifiyle, yürümekte güçlük çeken yaşlıların oda içindeki ihtiyaçlarını giderebilmeleri için özel bakım bölümündeki odalara raylı sistem yapılması planlanıyor....