16 / 05 / 2024

nilüfer ibrahim yazısı stadyumu

nilüfer ibrahim yazısı stadyumu

Nilüfer Belediyesi 2016 yılında hayata geçireceği yeni projelerle kenti geleceğe taşıyacak. Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık iş yeri! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi, ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Trend GYO Nilüfer taşınmazı hakkın tespiti raporu!

Trend GYO, Bursa İli Nilüfer İlçesi 7561 Ada 2 Parsel için taşınmazın satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesine dayalı hakkın tespiti raporunu yayınladı. 

Nilüfer koronavirüsten kaçtı! Bodrum'a yerleşti!

Türk Pop Müziği'nin ünlü isimleri arasında yer alan Nilüfer, koronavirüs salgınında vakaların artış göstermesi ile birlikte çareyi Bodrum'a yerleşmekte bulundu.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa Nilüfer için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 adet konut bulunuyor.

TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 binden fazla başvuru geldi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019? İşte TOKİ Bursa Nilüfer başvuru sayısı 2019...

nilüfer ibrahim yazısı stadyumu Haberi

nilüfer ibrahim yazısı stadyumu

Kurulduğu 1987’den günümüze hızlı bir gelişim gösteren, her yıl önemli oranda bir nüfus artışı gösteren Nilüfer, bugün en çok tercih edilen, gerek sosyal, gerek kültürel, gerekse sportif etkinliklerle Bursa’nın adeta kalbi durumunda. 


Nilüfer Belediyesi “Önce İnsan” ilkesinin yol göstericiliğinde kentteki değişimi yönetirken, hizmetleri de her yıl bir basamak daha yükseltmek ve “örnek ve lider kent” tanımlamasını canlı tutmak için çaba gösteriyor. 

Demokrasi, katılımcılık, özgürlük, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicdan Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerine yön veren odak noktaları. 


Bu çerçevede özellikle Mahalle Komiteleri’nin ve Nilüfer’deki sivil toplum örgütlerinin, akademik odalar ve dernekler gibi demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan dinamiklerin görüşlerini mutlaka alarak, “katılımcılık esası” ile yatırımlar belirleniyor.


İşte bu anlayış doğrultusunda, Nilüfer Belediyesi’nin Nilüferlilerin de katılımıyla oluşturduğu 2015-2019 Stratejik Planı’nın ikinci faaliyet döneminde devam edecek olan...