10 / 05 / 2024

Nilüfer OSB yatırımları

Nilüfer OSB yatırımları

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İnal Lafiş, Görkem Karaca, Kamil Can Gemici ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu. 

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Yatırımcılar OSB'lerde yatırım için sıraya girdi!

298 OSB'nin bulunduğu ülkemizde yatırımcılar, OSB yatırımlarına yönelmiş durumda. 2023'te OSB sayısının 350'ye çıkarılması hedefleniyor. Bu durum, 1 milyon kişiye daha iş imkanı sağlayacak.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

OSB yatırımlarına 388 milyon liralık ödenek ayrıldı!

OSB yatırımlarına ayrılan ödenek yüzde 75 artırılarak 388 milyon liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Nilüfer OSB yatırımları Haberi

Nilüfer OSB yatırımları

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına fabrikasını eklemek için temel attı. 


Toplam arsa alanı 13 bin metrekare olan ve iki aşamada hayata geçecek olan tesislerin ilk bölümünün kapalı alanı 8 bin metrekare olacak. İkinci bölüm de tamamlandığında Gökçelik 'in bu lokasyondaki alanı 16 bin metrekareye NOSAB'takl toplam kapalı alanı da 30 bin metrekareye çıkacak. İlk temel harcını Sinta İnşaat Yönetim Kurulu Başkan vekili İlker Oral ile birlikte koyan Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, "40 yıllık bir firma olarak işimizden kazandığımızı sürekli işimize yatırıyoruz. İş adamlarının ömürlerinden uzun idealleri vardır. Bizde bu ideallerimizi gerçekleştirme yolunda çalışıyoruz" dedi. 


Bursa'da Meydan


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Mağaza ve...