08 / 05 / 2024

Nilüferdeki tesisler

Nilüferdeki tesisler

Nilüfer Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, kente 1,5 yılda yaklaşık 62 tesis kazandırdıklarını belirterek “Nilüfer’i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti yapma hedefini birçok alanda yakalamış durumdayız.

Nilüfer Sitesi kentsel dönüşüm uygulamasında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Sitesi sakinleriyle, sitenin bahçesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Altepe bu kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye’de örnek bir proje olma özelliği taşıyor” dedi" dedi

Nilüfer Belediyesi Görükle Kadın Dayanışma Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi, ikinci Kadın Dayanışma Merkezi’ni Görükle’de hizmete açtı. Merkez, her türlü şiddete maruz kalan kadınlara destek verecek, gerektiğinde ilgili kurumlara yönlendirecek.

Nilüfer 19 Mayıs Mahallesi imar planı askıda!

Bursa Nilüfer'e bağlı 19 Mayıs Mahallesi'ndeki tescil harici alanlarda pazar alanı, belediye hizmet alanı, sosyal kültürel tesis alanı ve park alanlarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nilüfer Nazım İmar Plan değişikliği 5 Haziran'da askıadn inece

Nilüfer Beşevler kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Bursa Nilüfer'e bağlı Beşevler Mahallesi, kentsel dönüşüm amaçlı hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nilüfer Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 5 Haziran'da askıdan inecek...

Nilüfer Demirci özel eğitim tesisi imar planı askıda!

Bursa Nilüfer'e bağlı Demirci Mahallesi 3370 ada 1 parsele ilişkin Özel Eğitim Tesisi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nilüfer Nazım İmar Plan Değişikliği 5 Haziran'da askıdan inecek...

Bursa Nilüfer'e 4 bin metrekarelik engelsiz park inşa edilecek!

Nilüfer Belediyesi Odunluk Mahallesi’nde hayırsever eliyle örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor. Nilüfer Belediyesi’nde imzalanan protokolle toplam 4 bin 313 metrekarelik engelsiz bir park kente kazandırılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden engelsiz park!

Nilüfer Belediyesi Odunluk Mahallesi’nde hayırsever eliyle örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor. Giriş çıkışları ve kullanım alanlarının tüm bireylere göre tasarlanacağı parkın 180 günde bitirilmesi hedefleniyor.

Bursa Nilüfer su kesintisi 24 Nisan!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Nilüfer ilçesinde 24 Nisan Cuma günü su kesintisi yapılacak..

Doğu Karadeniz yaylalarındaki tesisler yüzde 100 doldu!

Doğu Karadeniz yaylalarındaki tesisler, yerli ve yabancı turistlerin yaptırdığı rezervasyonlar sayesinde yaz sezonunu dolu geçirecek. Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, bölgenin tanıtımı için yapılan devam edildiğini söyledi.

Bursa Nilüfer'de su kesintisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Nilüfer ilçesinde 24 Nisan Cuma günü su kesintisi yapılacak..

Nilüfer Odunluk imar planı değişikliği askıda!

Bursa Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi 4622 ada 7 parsel ve kuzeyi, 4644 ada 3 ve 4 parsel, 4669 ada 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nilüfer Nazım İmar Plan Değişikliği 5 Mayıs'ta askıdan inecek...

Nilüfer'de 29 Ekim hizmet binası açıldı!

Nilüfer Belediyesi yap-işlet-devret modeliyle 29 Ekim Mahallesi’ni hizmet binasına kavuşturdu. Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi ve Zabıta Amirliği gibi birçok birimi bünyesinde barındıran hizmet binası törenle kapılarını açtı.

Kocasinan Nil Caddesi'nin alt yapısı yenilenecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Nil Caddesi’ni bütün alt yapısıyla yenileyeceklerini söyledi.

Nilüferdeki tesisler Haberi

Nilüferdeki tesisler


Nilüfer Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını Nilüfer “Barış Meclisi”nde gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gündeme geçmeden önce geçen hafta yapılan ilk oturumda Adalet ve Kalkınma Partisi grubundan gelen eleştirilere yanıt verdi. Nilüfer Belediyesi’nin sadece 1,5 yılda yaklaşık 62 tesisi kente kazandırdığını söyleyen Başkan Bozbey, “Bu kentte birçok hizmet yapılıyor. Sadece 1,5 yılda yaklaşık 62 tesisi bitirmişiz. Bir kısmı tamamlanma aşamasına gelmiş, bir kısmı da tamamlanmış, az değil bunlar” diye konuştu.

Bozbey, 1999’da göreve başladığında Nilüfer’i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti yapma hedefini ortaya koyduklarını ve bunu birçok alanda yakaladıklarını belirterek şöyle devam etti: “Biz sporu, eğitimi, kültürü sanatı öne çıkarıyoruz. Birileri gibi meşe gölgesine 3 tane bank koyup da açılış yapmıyoruz. Nilüfer’de kültür, sanat faaliyetlerine daha önce...