27 / 04 / 2024

Nimet Melisa Soydemir

Nimet Melisa Soydemir

Esi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Emre Soydemir, Nimet Melisa Soydemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

Prof. Dr Ahmet Ercan'dan şaşırtan açıklama: Deprem kuşağında olmak nimet! İnşallah deprem olsun ki...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan '' "Deprem kuşağında olmamız bir nimettir' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

Melisa Konakları'nda teslimler Kasım'da!

Melisa Konakları projesinde peşine indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Melisa Konakları'nda villa fiyatları ne kadar? İşte Melisa Konakları ile ilgili merak edilenler...

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nimet Ergün tarafından kuruldu.

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Rebii Çam ve Nimet Çam ortaklığında kuruldu.

Zln İdil İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zln İdil İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nimet Tokman tarafından kuruldu.

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Güzeller  ve Vedat Çelik tarafından kuruldu.

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.

Melisa Şenolsun Cihangir'e taşındı!

Son olarak Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun Cihangir'e yerleşti.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te 364 milyon 480 bin 906 TL sermaye bedeli ile Nuri Sinan Ersoy, Ahmet Hakan Ersoy ve Nimet Ersoy ortaklığında kuruldu.

Nimet Melisa Soydemir Haberi

Nimet Melisa Soydemir

Esi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Emre Soydemir, Nimet Melisa Soydemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. 


Esi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL  YATIRIM -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak...