06 / 07 / 2024

Nimetullah Çakaner

Nimetullah Çakaner

İkra Nakliyat Hafriyat İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Nimetullah Çakaner Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Çoban ve Nimetullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Türkiye'de binaların ömrü uzatılmalı!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında önemli açıklamalar yaptı.

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sefaköy Şubesi Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Depremin ilacı kentsel dönüşüm!

Dünya Konut Günü kapsamında açıklamalar yapan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, güvenilir yapılar için kentsel dönüşümün hızlandırılması gerektiğini belirtti.

Türkiye'de 20 milyon yapının 7.5 milyonu riskli!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Dünya Konut Günü kapsamında açıklamalarda bulundu. Kaya, güvenilir yapılar için kentsel dönüşümün hızlandırılması gerektiğine dikkat çekti. 

Depreme karşı en büyük önlem: Kentsel dönüşüm!

17 Ağustos depreminin 21. yıldönümü kapsamında konuşan ŞUA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya,kentsel dönüşümün planlı bir şekilde hayata geçirilmesi durumunda depreme karşı dayanıklı ve kaliteli yapıların oluşabileceğini söyledi.

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Nimetullah Çakaner Haberi

Nimetullah Çakaner

İkra Nakliyat Hafriyat İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 17 Şubat 2015'te, Nimetullah Çakaner Müdürlüğü'nde kuruldu.


İkra Nakliyat Hafriyat İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her  türlü hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara     yaptırmak.Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış  ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. b)Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında...