27 / 04 / 2024

Nimetullah Narman kimdir

Nimetullah Narman kimdir

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Narman, "Tasarrufa dayalı finansman modeliyle sahiplenilen ev oranı 2023 itibarıyla Türkiye’de satılan konutların yaklaşık yüzde 20’sine karşılık gelecek" dedi...

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sefaköy Şubesi Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Tasarruf Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tasarruf Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından kuruldu.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından kuruldu.

Tasarruf AŞ'den kolay ev sahibi yapacak kampanya!

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, "Müşterilerimize her zaman güven çatısı altında hizmet sunmak en önemli önceliklerimiz arasında" diye konuştu...

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

2023'te konutların yüzde 20'si tasarrufla satın alınacak!

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, tasarrufa dayalı finansman modeli ile faizsiz ev sahibi olunabileceğini söyleyerek, "2023'te konutların yüzde 20'sinin tasarruf ile satın alınacağını öngörüyorum" açıklamasında bulundu.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Nimetullah Narman tarafından kuruldu. 

Yücel Ahmet İşleyen kimdir?

Erzurum Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen kimdir? Yücel Ahmet İşleyen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yücel Ahmet İşleyen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Nimetullah Kaya kimdir?

Şua İnşaat 1992 yılında Nimetullah Kaya tarafından kurulmuştur. Peki, Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya kimdir? Nimetullah Kaya, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nimetullah Topu kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Ataşehir Başkan Adayı olarak Nimetullah Topu gösterildi. Peki, Nimetullah Topu kimdir? Nimetullah Topu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Nimetullah Narman kimdir Haberi

Nimetullah Narman kimdir

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, tasarrufa dayalı finansman sağlayan sektörün cirosunun 2019 sonunda 18 milyar liraya ulaşacağını, 4 yılın sonunda da 60 milyar lira bandına kadar ulaşabileceğini söyledi. 

Bireylere sıfır faizli ürün ve hizmetler sunan finans şirketi Tasarruf AŞ, şirket tanıtımını 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü'nde yaptı. Tasarruf AŞ'nin gelecek planları ve müşterilerine sunduğu hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan  Narman, tasarrufa dayalı finansman modeliyle sahiplenilen ev oranının 2023 yılı itibarıyla Türkiye’de satılan konutların yaklaşık yüzde 20’sine karşılık geleceğini belirtti.

Tasarrufa dayalı finans modelinin ABD, Almanya ve İngiltere'de de uygulandığını belirten Narman, "Dünya geneline bakıldığında geleneksel finans sistemi tarafından yapılan konut ve araç finansmanı ürünlerinin yetersiz kaldığı ve risk algısının çok yüksek olduğu görülüyor. Bu sebeple gelişmekte olan ülkelerde maliyetler yükseliyor....