03 / 05 / 2024

Nipper ortadoğu projeleri

Nipper ortadoğu projeleri

4 milyar dolar cirosuyla dünyanın en büyük pompa şirketleri arasında yer alan Grundfos’un CEO’su Nipper, “Türkiye bizim için özel bir pazar. Ayrıca Türk müteahhitleriyle birlikte büyük pazara ulaşabiliyoruz” dedi.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un önemli merkezlerinde hayata geçireceği projeleri için ön talep toplamaya başladı.Eyüp ve Kağıthane projeleri için başvurular www.2proje.com adresinden yapılıyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, inşa ettiği konut projelerinin arasına iki yeni projeyi daha ekledi. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep süreci başladı.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde 222 adet, Mod İstanbul projesinde ise 110 adet konut yer alıyor...

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 1.310 adet daireden meydana geliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında 227 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Resim İstanbul teslim tarihi!

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde yükselen projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ortadoğu Resim İstanbul teslim tarihi kapsamında 1. etabı bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Almanya ve Ortadoğu'dan gelen turist sayısı arttı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ülkeye gelen Rus turist oranında yüzde 20 azalma olduğunu, buna karşın Almanya ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısının arttığını söyledi.

Ortadoğu Resim İstanbul'da 2 bin 619 TL peşinatla 222 bin TL'ye!

İlk etap teslimlerinin Aralık 2015'te ikinci etap teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanan Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Ortadoğu Group imzası taşıyor.

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde ilk etap Aralık'ta teslim!

Fiyatların 222 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Ortadoğu Group imzasıyla yükselen projede yüzde 1 peşinat veriliyor.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Nipper ortadoğu projeleri Haberi

Nipper ortadoğu projeleri

Yıllık 17 milyon pompa üretimiyle dünya pazarının yüzde 12’sini elinde bulunduran Danimarkalı dünya devi Grundfos, Türkiye’de büyümesine devam ediyor. 

Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; Grundfos’un CEO’su Mads Nipper, dünya üzerinde 60’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren firma için Türkiye’nin özel bir yeri olduğunu belirterek, “Türkiye bizim için büyük potansiyeli olan önemli bir pazar. Yeni havalimanından tutun, gökdelenlere kadar pek çok projede Grundfos pompası kullanılıyor. Türkiye’deki pazar payımız globalden yüksek” dedi.

KRİZDE ÜRETİMİMİZ ARTTI 

Grundfos Türkiye ve Orta Asya Bölge Genel Müdürü Burak Gürkan ise Türk firmaların yurtdışında gerçekleştirdikleri işlerin de Grundfos için  önemli olduğunu belirterek, “Türk müteahhitlerin Rusya’dan Ortadoğu’ya kadar pek çok havalimanı, cami, altyapı projeleri var. Biz de onlarla büyük pazara ulaşabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’deki ekonomik dalgalanmanın başta kendilerini zorladığını ancak zamanla...