29 / 04 / 2024

Nirvana beldibi

Nirvana beldibi

Crystal Hotels'in Nisan ayında ilk misafirlerini kabul edeceği Beldibi'ndeki oteli Nirvana her açıdan A Plus. Enerjisini topraktan alacağı bir sistem kuran ve ağaçlandırma çalışmaları yapan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığından da 'yeşil yıldız' aldı.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Aykal Nirvana'da yaşam Eylül 2023'te başlıyor!

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşam 2023 Eylül'de başlayacak. İşte projenin detayları...

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Casper’dan iki yeni ürün! Casper Nirvana 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin teknoloji markalarından Casper, kişisel kullanımlar için Casper Nirvana C500’ü ve kurumsal kesim için de Casper Nirvana C600’ü satışa çıkardığını duyurdu. 

Casper Nirvana X500 fiyatı ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi!

Casper’ın ultra ince ve hafif dizüstü bilgisayarı Nirvana X500 yüksek performans ve üretkenliği ile tercih sebebi oluyor. Maksimum verimlilik sağlayan Nirvana X500 özellikleri ve fiyatıyla da dikkat çekiyor. Peki, Casper Nirvana X500 fiyatı ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi..

CarrefourSA'da Casper Nirvana C350.4000-4C00E taşınılabilir bilgisayar indirimde! İşte 10 Nisan fiyat listesi...

CarrefourSA'dan Casper Nirvana C350.4000-4C00E'ye indirim geldi! Peki, CarrefourSA'da Casper Nirvana C350.4000-4C00E kaç TL? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi Ataköy'de Abdul Rahman Tahseen Bek ve Mesg Abo Amsha ortaklığında kuruldu.

Casper Nirvana'ya 1.210 TL indirim! İşte Mart 2022 Fiyat Listesi...

Turkcell Pasaj'dan Casper Nirvana C350.5000-4C00E'ye 1.210 TL indirim geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi ve hakkında merak edilen her şey...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Nirvana Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Göktay Düzkaya  ve Hakan Sema tarafından kuruldu.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Nirvana beldibi Haberi

Nirvana beldibi

Nirvana enerjisini topraktan alacak, A+ hizmet sunacak 



Crystal Hotels, 'Nirvana' ile otel zincirine en çevreci halkayı ekleyecek. Toprağın doğal ısısından enerji üretilerek Türkiye'de bir ilke imza atılan otelde, A Plus sınıfı enerji tasarrufu sağlayan klimalar kullanılacak ENERJİ tasarrufu artık bir yaşam tarzı. Elektrikli ev eşyaları seçiminde A Plus ürünler öne çıkarken artık tatilde de tercih 'çevre'den yana. 


Crystal Hotels'in nisan ayında ilk misafirlerini kabul edeceği Beldibi'ndeki oteli Nirvana her açıdan A Plus. Enerjisini topraktan alacağı bir sistem kuran ve ağaçlandırma çalışmaları yapan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığından da 'yeşil yıldız' aldı. 


100 milyon euroya mal olan Nirvana aynı zamanda lüks segmentte sunacağı hizmeti ile de A Plus olmayı hedefliyor. 

Crystal zincirinin sektöre dahil olması 1955 yılına kadar uzanıyor. 

Turan Kilit tarafından kurulan Kilit Grubu,...