02 / 05 / 2024

Nirvana Güneşli konum

Nirvana Güneşli konum

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Nirvana Güneşli satış ofisi!

Nirvana Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. UMT İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis bulunuyor.

Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli Evleri geliyor! Yeni proje!

Nirvana Güneşli, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Basın Ekspres'te UMT İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Hane'm Güneşli fiyat!

Hane'm Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen proje Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları!

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 9 bloktan meydana gelen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Kirazlı Koru Evleri Güneşli fiyat!

Konum bilgisine göre Mall of İstanbul’a 7 kilometre uzaklıkta bulunan projede 232 adet daire yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri Güneşli fiyat listesi kapsamında daireler 330 bin TL'den başlıyor.

Mirage Residence Güneşli fiyat!

Mirage Residence Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor.

Defne Park Güneşli fiyat listesi!

Defne Park Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Akra Yapı imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Mirage Rezidans Güneşli satılık!

Mirage Rezidans Güneşli satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Mirage Rezidans Güneşli Sur Yapı 'da daire fiyatları 276 bin TL’den başlıyor.

Güneşli Greenist Evleri 'nde 0,67 faiz oranıyla: 277 bin 423 TL!

Konum olarak İstanbul'un Güneşli bölgesinde yer alan Güneşli Greenist Konutları'nda minimum fiyat 277 bin 423 TL'den başlıyor. Projede 10 yıllık vadelendirmeye 0,67 faiz oranı uygulanıyor...

Teleset Mobilya ve Güneşli satış fiyatları!

Konum olarak Güneşli'de inşa edilen Teleset Mobilya ve Güneşli satış fiyatları minimum 172 bin 700 liradan başlıyor...

V Güneşli Evleri'nde metrekaresi 3 bin TL'ye! Ön satışlar devam ediyor!

3 blokta 197 konuttan oluşan V Güneşli Evleri'nde ön satışlar başladı. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlangıç gösteriyor

Nirvana Güneşli konum Haberi

Nirvana Güneşli konum

Basın Ekspres'te UMT İnşaat tarafından hayata geçirilen Nirvana Güneşli projesi 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofisten meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasardı. Dairelerin alanları brüt 70,42 ve 148,22 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Nirvana Güneşli projesi 5 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Yüzde 50'sinin yeşil alan olarak ayrıldığı projede havuz, sauna, spor ve fitness salonu, çocuk oyun parkı, Türk hamamı mevcut. 

Nirvana Güneşli nerede?
Nirvana Güneşli projesi TEM Otoyolu 4 kilometre, E-5 3.8 kilometre, Atatürk Havalimanı 5.4 kilometre, Metrobüs 4.7 kilometre, Metro 300 metre, Basın Ekspres 700 metre, Mahmutbey Gişeler 6.9 kilometre, Starcity AVM 2.7 kilometre, 212 Outlet AVM 3 kilometre, Mall Of İstanbul AVM...