27 / 04 / 2024

Nişancı Yapı nerede

Nişancı Yapı nerede

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Mahmut Dündar tarafından kuruldu. 

Taf Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Taf Enerji Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Nişancı ve Hatice Nişancı ortaklığında kuruldu.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sarıyer’de 60 bin TL bedelle Cihat Algün tarafından açıldı.

Nişantaşı Koru nerede?

Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Miras beklerken, üvey kardeşlerinin borcu çıktı!

İzmirli emlak zengini iş insanı Turgay Nişancı'ya karşı açtığı ve yaklaşık 40 yıl süren babalık davasını kazanan Recep Nişancı, babasının kendisine miras bırakmadığını öğrenince bir kez daha mahkemeye başvurdu. 

Nişa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli şubesi bugün 30 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Mahmut Dündar tarafından kuruldu. 

Emlak kralı Turgay Nişancı'nın vasiyeti şok etti!

İzmir Seferihisar'da emlak zengini olan, Turgay Nişancı'nın 83 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından açılan vasiyetnamesi Nişancı ailesini şoke etti.

Nişyaka Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nişyaka Yapı Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Vural tarafından kuruldu. 

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Nişancı Yapı nerede Haberi

Nişancı Yapı nerede

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Mahmut Dündar tarafından kuruldu. 

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yarımburgaz Mah.3.Selvi Sk. Konut Sit.No:41...