06 / 05 / 2024

Nişantaşı St. Regis İstanbul

Nişantaşı St. Regis İstanbul

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

Altıncı Cadde Nişantaşı şubesinin açılışı gerçekleşti!

Elif Dürüst’ün kurucu ortağı olduğu ev dekorasyon markası ‘Altıncı Cadde’ Nişantaşı’nda hizmet vermeye başladı. Dürüst 4.şubesi olan Nişantaşı mağazasının açılışı için özel bir davet verdi..

Altıncı Cadde Nişantaşı'nda açılıyor!

Elif Dürüst, kurucu ortağı olduğu 'Altıncı Cadde' adlı alışveriş sitesiyle kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. 'Altıncı Cadde'nin ilk mağazasını Trump Alışveriş Merkezi'nde açan Dürüst dördüncü mağazasını bugün Nişantaşı'nda açacak.

Altıncı Cadde dördüncü şubesini Nişantaşı'nda açtı!

Elif Dürüst, yıllar sonra iş hayatına atılıp evle ilgili her şeyin satıldığı sanal bir cadde kurmuştu. Kurucu ortağı olduğu 'Altıncı Cadde' adlı alışveriş sitesiyle kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Dürüst, 4. mağazasını Nişantaşı'nda açtı..

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi son başvuru tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlayacak olan ‘gayrimenkul uzmanlığı’ sertifika programına başvuru için son tarih 3 Aralık Çarşamba... Programda yer almak isteyenler 3 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Nişantaşı Üniversitesi ve KONUTDER işbirliği yapacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ile Nişantaşı Üniversitesi, üniversite ve inşaat sektörü işbirliğinin temelini attı. Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik konut ile ilgili konuştu...

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Erkek giyim mağazası Taji Nişantaşı'nda açıldı!

İşadamı Tacettin Şeker, önceki akşam Nişantaşı'nda Taji adlı erkek giyim mağazasını açtı. Davete; cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Açılışta Yılmaz Ulusoy kurdele kesti...

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...

KONUTDER-Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokol töreni 20 Kasım'da!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) arasında imzalanacak işbirliği protokolü töreni 20 Kasım Perşembe günü saat 09:00'da Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Nişantaşı St. Regis İstanbul Haberi

Nişantaşı St. Regis İstanbul

St. Regis İstanbul, misafirlerine St. Regis markasının tüm dünyada en yüksek standartlarda sunduğu St. Regis Butler Servisi ile konaklama öncesi başlayan ve konaklama süresince devam eden hizmetleriyle günümüzün en önemli gereksinimi olan "kendilerine ayırabilecekleri kaliteli zamanı" hediye ediyor. St. Regis İstanbul'un Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı odalarının yanı sıra dört adet St. Regis Süite, dört adet Empire Süite, bir adet Caroline Astor Süite, dört adet Cosmopolitan Süite olmak üzere 14 süiti bulunuyor.


EŞSİZ BİR MANZARA SUNUYOR

185 metrekarelik sıradışı kral dairesi, eşsiz bir İstanbul manzarası sunan 62 metrekarelik terası, çağdaş sanat eserleriyle donatılmış salonu, tavandan yere uzanan geniş pencereleri ile fark yaratıyor. St. Regis İstanbul'un teras katında, şehre yepyeni bir lezzet kültürü getirecek olan, Oscar törenlerinin resmi aşçısı Michelin yıldızlı ünlü...