16 / 05 / 2024

Nispetiye Caddesi 45lik bar

Nispetiye Caddesi 45lik bar

İstanbul Beyoğlu’nda birçok ünlünün uğrak yeri olan 45'lik Bar, ikinci şubesini Etiler'de açıyor. 16 yıldır Galatasaray'da hizmet veren barın ismi müşterilerinin yaşından değil, eski 45'lik plaklardan geliyor

Etiler kentsel dönüşümle yeniden canlanacak!

Kapanan mekanlar nedeniyle Nispetiye Caddesi’nde kiralık ve satılık işyeri sayısı çok arttı. Suç, yüksek kira bedelleri, trafik yoğunluğu ve plansız girişimlerde aranıyor. 

Asas Yapı Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Yapı Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Özdoğan ve Osman Özdoğan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

D.ream'ın 8. restoranı açılıyor!

İstanbul Etiler'deki Nispetiye Caddesi’nde Doğuş Grubu’na ait D.ream markalarının sayısı artıyor. Bu cadde üzerinde 7 restoranı ile hizmet veren D.ream, son olarak Bigchefs’in yerine de yeni bir marka getirmeye hazırlanıyor.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Müge Özşirvan tarafından 55 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Etiler Apartmanı' nda kuruldu.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Ova Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ova Enerji Anonim Şirketi, Rüstem Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Küçük Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 4 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

2000 yılında Beşiktaş'a yeni nikah salonu!

2000 yılında Beşiktaş Belediyesi, Nispetiye Caddesi ile Ihlamur Dere Caddesi arasında bulunan otoparka nikah salonu inşa edecekmiş. 3 bin 200 metrekare olan otoparka nikah salonu inşasıyla 2 bin metrekare yeşil alan kazanılacakmış.

Etiler Venüs Pastanesi ne olacak?

Bülent Cankurt: Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem'in, Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara (60 milyon lira) satın aldığını yazmıştım.

Etiler Venüs Pastanesi 22 milyon dolara satıldı!

Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem 1975 yılından bu yana hizmet veren ve neredeyse Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü satın aldı..

Nispetiye Caddesi 45lik bar Haberi

Nispetiye Caddesi 45lik bar

Fecri Ebcioğlu, Timur Selçuk, Tanju Okan, Ajda Pekkan, Erkin Koray, Cem Karaca, Nükhet Duru, Sezen Aksu, Barış Manço, Erol Evgin ve daha birçok sanatçının eski 45'liklerini 45'lik Bar'da dinlemek mümkün, işte bu nostaljik ortam şimdi de İstanbul'un gece hayatıyla meşhur Etiler semtine taşınıyor. Barın sahibi Fuat Akyol, taleplere kayıtsız kalamamış ve ikinci şubeyi açmak için Etiler'de girişimlere başlamış. Nispetiye Caddesi'nin girişinde iki katlı bir bina için görüşme başlamış. Bu hafta bina sorunu halledilirse Etiler 45'lik Bar eylül ortası gibi açılacakmış. Fuat Akyol, burada da aynı sasaarssasaasc konsepti koruyacağını söylüyor:

"Beyoğlu'ndakiyle aynı konseptte olacak. Giriş katı yine 45'likierin dinletildiği bölüm yapacağız, ikinci katta ise yeniliklerimiz olacak. Bir nevi shovvroom gibi bir yer açacağız. Eski resim, plak, ünlülerin eski kıyafetlerinin de sergilendiği...