29 / 04 / 2024

Nissan Juke fiyatları

Nissan Juke fiyatları

2022 model Nissan Juke'ta şimdi 0 faizli yaz kampanyası başladı. Peki Nissan Juke'un Temmuz 2022 fiyatları ne kadar? En ucuz Nissan Juke ne kadar? İşte 0 faiz fırsatlı Juke fiyat listesi 19 Temmuz 2022...

Mart sonu Nissan Juke fiyatlarına inanamaycaskınız! İşte 31 Mart 2022 Fiyat listesi!

B sınıfı SUV modeli Nissan Juke mart sonu fiyatlarına inanamayacaksınız. Genel olarak hanımların tercihi olan Juke modelinin fiyatı gelen zamlarla birlikte yarım milyonu aşmış durumda. Peki fiyatlardaki son durum ne? Detaylar haberimizde...

Nissan'dan Mart kampanyası! Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim başladı!

Nissan Türkiye’nin birbirinden cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran kampanyaları mart ayına damga vurdu. Nissan'ın Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim ve sıfır faiz kampanyası başladı.

Nissan'dan şubat kampanyası! Araba fiyatları yerinde durmuyor, fırsatı kaçırmayın! X-Trail'de net 250 bin TL indirim!

Nissan Türkiye’nin birbirinden avantajlı fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada sunan şubat kampanyaları başladı. X-Trail'de net 250 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın. Nissan X-Trail Şubat 2024 ne kadar? X-Trail 2024 fiyatı kaç TL? 1 Şubat 2024 X-Trail fiyat listesi

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

Nissan Juke modelinde tam 50 bin TL’lik indirim kampanyası! Juke modelinin indirimli fiyatları ne kadar?

Nissan’dan ekim ayına girilmesiyle beraber hem modellerinin fiyat listelerinde güncelleme ve hem de indirim haberi geldi. Ekim ayı kapsamında Juke modelinin fiyat listesini revize eden Nissan, aynı zamanda 50 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Nissan Qashqai’de 69 bin 600 TL’lik ekim indirimi! En ucuz Qashqai’nin fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını açıklayan Nissan Qashqai modeline 69 bin 600’lik indirim yaptığını açıkladı. Gelen indirim haberinin ardından En ucuz Qashqai’nin fiyatı merak konusu oldu.

Nissan Qashqai'de yüzde 0 faiz fırsatı! İşte Qashqai'nin tek tek açıklanan Eylül 2023 fiyatları!

Nissan Qashqai'de yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Nissan Qashqai'nin Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte Qashqai güncel fiyat listesi...

Nissan Juke modelinin Eylül 2023 fiyatı belli oldu! Yeni fiyatları görenler neye uğradığını şaşırdı!

Nissan’ın en çok satan modellerinden Juke’un yeni fiyat listesi paylaşıldı. Nissan, eylül ayı kapsamında belirlediği Juke modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Nissan Juke modeline hem zam hem indirim! 41 bin 500 TL zamlanırken nakit alımlarda 25 bin TL indirim yapılacak!

Nissan, ağustos ayına girer girmez Juke modelinin liste fiyatında güncellemeye gitti. Temmuz ayına göre Juke modelinde 41 bin 500 TL zam yapan Nissan, nakit alımlarda ise 25 bin TL indirim yapacağını açıkladı.

Nissan Juke modelinin yeni fiyatı açıklandı! Ne kadar zam geldi? En uygun modeli kaç TL oldu?

Nissan, yaptığı açıklamada tüm modellerinin fiyatını güncellediğini ve bu kapsamda Juke modeline yap yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Nissan Juke modelinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Nissan Juke Haziran zammı belli oldu! Bayilerdeki uygun kredi imkanlarını kaçırmayın

Juke, güvenliğinize önem verir. Nissan bayilerinde 120.000 TL krediye 12 ay yüzde 1,29 oranında faiz avantajı ile sahip olabilirsiniz. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

2023 Mayıs ayı fiyatı belli olan Nissan Juke’a 59.200 TL’ye varan zam geldi! Nissan Juke’un yeni fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’deki otomobil markaları her ay fiyat listelerini güncellerken, Nissan da araç fiyatlarında güncellemeye gitti. Hal böyle olunca, Nissan Juke’a mayıs ayı kapsamında tamı tamına 59.200 TL’ye varan zam geldi.

Nissan Qashqai’de mayıs ayı çılgınlığı! Nissan Qashqai’nin zamlı fiyatı belli oldu!

Nissan, mayıs ayı fiyatlarını resmi internet sitesinden paylaştı. Nissan’ın yeni fiyat listelerine bakıldığı zaman önceki aylarda olduğu gibi bu ay da Qashqai modeline zam yapıldığı görüldü. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Nisan ayı fiyatı belli olan Nissan Juke sürücülerini bekliyor! Ne kadar zam geldi? Teknik özellikleri neler?

Nissan Juke nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, büyük ses getiren Nissan Juke özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte tüm ayrıntılar...

Nissan Juke fiyatları Haberi

Nissan Juke fiyatları

Nissan'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Juke'ta şimdi 0 faizli yaz kampanyası başladı. Araba almak isteyenlerin en çok beğendiği modeller arasında yer alan 2022 model Nissan Juke'un güncel fiyat listesi de merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Peki Nissan Juke'un Temmuz 2022 fiyatları ne kadar? En ucuz Nissan Juke ne kadar? İşte 0 faiz fırsatlı Juke fiyat listesi 19 Temmuz 2022!

0 faiz fırsatının başladığı Nissan Juke keskin çizgileri ve çarpıcı farlarıyla otomobil severlerin dikkatini çekiyor.

Güncel fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Nissan Juke geniş iç hacmi , ileri teknolojisi, modern tasarımı ve geliştirilmiş sürüş sistemleri ile de yeni bir otomobil almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. 

Nissan Juke Temmuz ayı kampanyası kapsamında 80 bin TL kredi için 12...