04 / 05 / 2024

Nissan Juke kampanya

Nissan Juke kampanya

2022 model Nissan Juke'ta şimdi düşük faizli Haziran kampanyası başladı. Peki Nissan Juke fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan'da mayıs kampanyası! Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim!

Nissan otomobil markası, mayıs ayına özel Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim yaptı. Peki  Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke fiyatı ne kadar? İşte Mayıs 2024 fiyat listesi...

Nissan Qashqai, X-Trail ve Juke modellerinde 250 bin TL'lik nakit alım desteği! Nisan kampanyasını kaçırmayın!

Nissan otomobil markasında Nisan ayına özel dev kampanya başladı. Araba almak isteyenlere Nisaan Qashqai, X-Trail ve Juke modellerinde 250 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. 2024 Nisan Nisaan Qashqai, X-Trail ve Juke fiyat listesi...

Nissan'dan Mart kampanyası! Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim başladı!

Nissan Türkiye’nin birbirinden cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran kampanyaları mart ayına damga vurdu. Nissan'ın Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim ve sıfır faiz kampanyası başladı.

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

Araba almak isteyenler için dev kampanya! Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin TL indirim fırsatı! 

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının indirim fırsatlarını araştırıyor. Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin lira indirim fıratı devam ediyor. Peki Nissan Qashqai 'nin güncel fiyatı ne kadar? 

Nissan Juke modelinde tam 50 bin TL’lik indirim kampanyası! Juke modelinin indirimli fiyatları ne kadar?

Nissan’dan ekim ayına girilmesiyle beraber hem modellerinin fiyat listelerinde güncelleme ve hem de indirim haberi geldi. Ekim ayı kapsamında Juke modelinin fiyat listesini revize eden Nissan, aynı zamanda 50 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Nissan Juke modelinin Eylül 2023 fiyatı belli oldu! Yeni fiyatları görenler neye uğradığını şaşırdı!

Nissan’ın en çok satan modellerinden Juke’un yeni fiyat listesi paylaşıldı. Nissan, eylül ayı kapsamında belirlediği Juke modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Nissan Juke modeline hem zam hem indirim! 41 bin 500 TL zamlanırken nakit alımlarda 25 bin TL indirim yapılacak!

Nissan, ağustos ayına girer girmez Juke modelinin liste fiyatında güncellemeye gitti. Temmuz ayına göre Juke modelinde 41 bin 500 TL zam yapan Nissan, nakit alımlarda ise 25 bin TL indirim yapacağını açıkladı.

Nissan Juke modelinin yeni fiyatı açıklandı! Ne kadar zam geldi? En uygun modeli kaç TL oldu?

Nissan, yaptığı açıklamada tüm modellerinin fiyatını güncellediğini ve bu kapsamda Juke modeline yap yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Nissan Juke modelinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Nissan Juke Haziran zammı belli oldu! Bayilerdeki uygun kredi imkanlarını kaçırmayın

Juke, güvenliğinize önem verir. Nissan bayilerinde 120.000 TL krediye 12 ay yüzde 1,29 oranında faiz avantajı ile sahip olabilirsiniz. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

2023 Mayıs ayı fiyatı belli olan Nissan Juke’a 59.200 TL’ye varan zam geldi! Nissan Juke’un yeni fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’deki otomobil markaları her ay fiyat listelerini güncellerken, Nissan da araç fiyatlarında güncellemeye gitti. Hal böyle olunca, Nissan Juke’a mayıs ayı kapsamında tamı tamına 59.200 TL’ye varan zam geldi.

Nisan ayı fiyatı belli olan Nissan Juke sürücülerini bekliyor! Ne kadar zam geldi? Teknik özellikleri neler?

Nissan Juke nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, büyük ses getiren Nissan Juke özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte tüm ayrıntılar...

Mart ayı fiyatı belli olan Nissan Juke alıcılarını bekliyor! İşte tüm ayrıntılar...

Nissan Juke mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, sürücüler tarafından yoğun ilgi gösten Nissan Juke özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte tüm ayrıntılar...

Nissan Juke kampanya Haberi

Nissan Juke kampanya

Nissan'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Juke'ta şimdi Haziran ayı kampanyası başladı.

Araba almak isteyenlerin en çok beğendiği modeller arasında yer alan 2022 model Nissan Juke fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Peki Nissan Juke fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Keskin çizgileri ve çarpıcı farlarıyla otomobil severlerin dikkatini çeken Nissan Juke'ta düşük faiz kampanyası başladı.

Fiyatları merak edilen ve araştırılan Nissan Juke'ta  geniş iç hacmi , ileri teknolojisi, modern tasarımı ve geliştirilmiş sürüş sistemleri ile de dikkat çekiyor. 

Nissan Juke Haziran ayı kampanyası kapsamında 100 bin TL kredi için 12 ay 0,99 faiz fırsatı sunuluyor. Akıllı cep telefonlarınızla kolayca eşleşen Juke, sessiz ve yakıt ekonomisi sağlayan bir sürüş için tasarlandı.

Peki Nissan Juke fiyatları ne...