17 / 05 / 2024

Nıt General Tradıng Enerji iletişim

Nıt General Tradıng Enerji iletişim

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ghaffarı Hosseını tarafından kuruldu.

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Kalitenin ucuza olabileceğinin yaşayan kanıtı General Mobile’den okula dönüş paketi. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Kalitenin ucuza da olabileceğinin kanıtı General Mobile okula dönüş paketi ile öğrencilerin ve telefona kucak dolusu para vermek istemeyen velilerin gönlünü yeniden fethediyor. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ghaffarı Hosseını tarafından kuruldu.

Abh Tradıng Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Abh Tradıng Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Hemede tarafından kuruldu.

Nova General Tradıng Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nova General Tradıng Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bagher Ansarı Monazah ve Pouhollah Aalaeı ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Sm Group Tradıng Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Group Tradıng Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sirine Sboıi tarafından kuruldu.

Surge Tradıng Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surge Tradıng Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Minyar Alsharif tarafından kuruldu.

Ekonomistler politika faizinde indirimin sınırlı olabileceğini öngörüyor!

Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yarınki Para Politikası Kurulu toplantısında politika faizinde indirim yapılabileceğini, düşüşün ise sınırlı kalabileceğini öngörüyor.

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye’ye çeviriyor!

Yabancı lojistik firmalarının yatırım rotalarını Türkiye’ye çevirmeye başladığı dönemde, ofis ve AVM kiralarında düşüş yaşanırken, AVM yatırım pazarının, piyasayı yönlendirecek alıcılar ile hareketleneceği öngörülüyor....

Nıt General Tradıng Enerji iletişim Haberi

Nıt General Tradıng Enerji iletişim

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ghaffarı Hosseını tarafından kuruldu.

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi konusu:
ENERJİ a.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak b. Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. c. Yenilebilir her türlü enerji teknolojileri, hidrojen otomotiv, hibrit otomotiv, havacılık, balon, uçak, uzay teknolojileri ev cihazları sanayi cihazları iş makineleri ile ilgili her türlü ar-ge...